TurkNet "IP modeme ulaşmıyor" sorunu

Zerolite

Yetkin
Merhaba dostlar, geçen gün modemim sürekli Wi-Fi olarak koptuğu için yeni modem değişikliği yapıldı ve TurkNet ZTE modem takıldı. İnternetim var gösteriyor ama hiçbir şeye giremiyorum ve bağlantı kuramıyorum ancak Discord açık gözüküyor ve yazdığım mesajlar gidiyor.

TurkNet üzerinden arıza sorgulama yaptığımda IP modeme ulaşmıyor gibi bir hata aldım ve şikayet kaydı oluşturdum. Ancak bunu daha önce yaşayan arkadaşlar varsa nasıl çözebilirim bilen var mı?

TurkNet'i arayıp IP adresini değiştirerek modemi yeniden başlamasını ister misin?
Bir destek kaydı oluşturdum, yarın cevap gelmezse arkadaşıma yazacağım türknette çalışıyor genelde sorunlarımı direkt aktarıyor.

@Zerolite, ararsan daha hızlı çözüme ulaşabilirsin. Mobil veri ile NextDNS hesabı oluşturup oradaki yönlendirmeler ile modem DNS'ini değiştir.
Hocam baktımda modem için kurulum rehberi göremedim, windows vb yerler için var.

"Yönlendirici/router" olarak geçiyor.

GitHub sayfasına yönlendiriyor, ve biraz karmaşık sanırım beynim pek almadı yarını bekleyeceğim sanırım ne de olsa benim işim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…