Turknet mi, Kablonet mi?

Utku92 13

Üstün
Makaleler
1
Turknet kullanıyorum, yaklaşık 65 Mbit indirme alıyorum VDSL ile. 1 yıllık ödemiştik fakat sona geldik, tekrardan kampanya yaptılar, 700 TL olarak 1 yıldan. Kablonet altyapısı da 200 Mbit veriyor. Sizce ne yapmalıyım, Kablonet'e mi geçmeliyim yoksa devam mı etmeliyim?

Gigafiber olmadığı sürece Turknet'in pek anlamı yok bence. Kablonet VDSL uzun yıllar kullandım gayet iyiydi. Bölgenizde de daha yüksek hız veriyormuş zaten, bence geçebilirsiniz.

Gigafiber olmadığı sürece Turknet'in pek anlamı yok bence. Kablonet VDSL uzun yıllar kullandım gayet iyiydi. Bölgenizde de daha yüksek hız veriyormuş zaten, bence geçebilirsiniz.
Teşekkürler, DOCSIS ile olacak, o yüzden korkuyorum da sıkıntı olur mu diye.

Eğer Discord gibi sitelere engellere takılmadan girmek istiyorsan TurkNet'te kalmanı öneririm.
Basitçe ayarlanan Cloudflare DNS ile birlikte gecikmesiz her şeye erişim sağlayabilirsin.

Eğer Discord gibi sitelere engellere takılmadan girmek istiyorsan TurkNet'te kalmanı öneririm.
Basitçe ayarlanan Cloudflare DNS ile birlikte gecikmesiz her şeye erişim sağlayabilirsin.
Adguard var, para ile almıştım, ondan dolayı o tarz sıkıntılar yaşamadım. Esas mesele, kalite düşer mi? Ping zaten çok oluyor, docsiste ancak kopmalar, sıkıntılar yaşar mıyım? Bu önemli.

Kablonet kullanıyorum 5 yıldan beri.
Akşamları interneti kasıtlı yavaşlatma olayı vardı şimdi onu yapmıyorlarmış.
DOCSIS ile hiç sorunumuz yok hep sabit bir hız veriyor.
Erişim engelleri ByeDPI ve GoodbyeDPI ile kolayca aşılıyor. O konuda sıkıntı yaşamazsınız.
Ama TurkNet daha iyi olur Kablonet'in yanında.

Hız çok düşük geliyor; artık o yüzden karar aldım. Yoksa TurkNet'ten memnundum.

13 yıldır Kablonet kullanıyorum, sorun çıktığı anda müdahale edip çözdüler. İnternet kesintisi veya oyunlarda da ping sorunu yaşamıyorum. 200/20 veriyor.

Hocam ben bunu anlayamadım bir türlü, GigaFiber kullanıyorum ama bilgisayardan DNS değiştirdiğimde yine Discord gibi uygulamalara giremiyorum. Hala GoodbyeDPI kullanıyorum o yüzden.

13 yıldır Kablonet kullanıyorum, sorun çıktığı anında müdahale edip çözdüler internet kesintisi veya oyunlarda da ping sorunu yaşamıyorum. 200/20 veriyor.
Yetkili servis aradıktan hemen sonra geliyor doğrudur.
Ama modem Netmaster Infinity 401 geldiyse o iş orada bitmiştir geçmiş olsun.
Firma aslında kapanmış ama belli olmaz stok vardır belki ellerinde. Başka bir modem isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…