Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Merhaba, TürkNet kullanıyorum. Modemim Türk Telekom’un VC220-G3u marka modeli. Eski evime geri taşındım. 1.5 yıl sonra interneti de nakil aldırdım. Eski evimde zaten dışarıdan eve gelen, modeme giren kablo var; zaten her şey ayarlı ama DSL bağlantısı yok. Kablosuz ağda “oturum açın” uyarısı alıyorum. Bizim buraya yeni bir bina yapıldı. Biz de 1.5 yıldır evde değildik. Yeni yapılan binadaki kişiler, “Bizim portu yer yok, bunlar da taşındı.” diye sökmüş olabilir mi?
Sabah 6 da bu mesaj geldi turknetten Değerli Turknet'li, Nakil işlemlerinizi tamamladık, yeni adresinizde hizmetinizi keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz. B001
Sabah 6 da bu mesaj geldi turknetten Değerli Turknet'li, Nakil işlemlerinizi tamamladık, yeni adresinizde hizmetinizi keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz. B001
Türknete sorarım ama onlar ilk incelesinler sistemlerinden sabah destek talebine yazdım dsl bağlantısı yok uyarısı alıyorum diye daha cevap gelmedi dediğiniz yöntemide deneyeceğim daha bana ulaşmadı turknet
portu sokmüşler turktelekom ekibi gelip taktı şimdi
Portu sokmüşler turktelekom ekibi gelip taktı şimdi