TurkNet nasıldır?

Cabron

Uzman
Yer
Adana
TurkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Taşınacağım için halihazırda kullandığım TTNET aboneliği 16 MB'ye kadar destek veriyormuş. TurkNet'ten altyapı sorguladığımda VDSL ile 61 MB görüyorum. Yorumlarınız neler, memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet memnunum hem Konya`da hem Ankara`da kullanıyorum. Sadece binanın kabloları iyi olmayabilir kopma yaşayabilirsiniz onun Türknetle alakası yok. Olabilir ama olmayabilirde yani. Gidince bağlanıp test edersiniz ethernet ve wifi`den ne kadar hız aldığınızı. Genel olarak güzeller ama hem uygulama üzerinden sorunları çözme olsun hemde hız olsun. Son zamanlarda özellikle hiçbir sıkıntı yaşatmıyorlar bana en azından 2 ayrı şehirde.

Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden TurkNet interneti kullanıyorum. Genel olarak mutluyum.

Son zamanlarda League of Legends'ta 10 oyunun 6-7'sinde yaklaşık 10 saniyelik kopma yaşıyorum. Ekran 10 saniyeliğine donuyor ve normale döndüğünde olanlar olmuş oluyor. Bu elbette ki oyunla da, bilgisayar donanımıyla da, binadaki kablolamayla da, Türk Telekom'un altyapısıyla da ilgili olabilir.

Aynen nedense bende de oldu 1-2 gün önce aramdayken. Türknetle mi alakalı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…