Gökçe

Çalışkan
Merhaba,

Şu anda Türk Telekom fiber kullanıyorum ve Turknet altyapısı olduğu için 1.000/1.000 internet cezbedici geliyor. Türk Telekom paketi şu an 1.100 TL'ye kullanıyorum, Turknet ile aynı fiyat olacak. Oturduğumuz sitede Türk Telekom'un Wi-Fi performansı çok daha iyiymiş. Türk Telekom'u kapattırıp aynı fiyata Turknet'e geçmeye değer mi? 4 yıldır Türk Telekom ile hiç kesinti, hız dalgalanması gibi sorunlar yaşamadım. Bu tarz sorunlar Turknet'te oluyor mu?

Turknet 950 TL oluyor hocam. Üstüne 12 ay peşin öderseniz 699'a geliyor. Üstüne simetrik. Türk Telekom bazı paketlerde modem kira ücreti alıyor. Turknet'te bu yok. Eğer bölgeniz kentsel dönüşüm bölgesi değilse geçin derim. Kentsel dönüşüm bölgelerinde kesinti yaşanabiliyor Turknet'te.

Turknet 950 TL oluyor hocam. Üstüne 12 ay peşin öderseniz 699'a geliyor. Üstüne simetrik. Türk Telekom bazı paketlerde modem kira ücreti alıyor. Turknet'te bu yok. Eğer bölgeniz kentsel dönüşüm bölgesi değilse geçin derim. Kentsel dönüşüm bölgelerinde kesinti yaşanabiliyor Turknet'te.
SmartyFi ile alacağım

TurkNet GigaFiber'in bolgesel olarak kalitesi cok fazla degisiyor. O yuzden kesin olarak sorun yasamazsin diyemem. Ben hic sorun yasamamama ragmen arkadasimin her hafta 1 gun interneti yok mesela.

Onun disinda GigaFiber daha ustun, 1000 upload avantaji var. Gec bence.
Peki, çok fark oluyor mu günlük kullanımda upload'dan dolayı?

Sadece sesli sohbet için kullanıyorum, yine de 24 saat müşteri hizmetlerine ulaşabilmekten (Türk Telekom) vazgeçmeye değer mi?
Şu müşteri hizmetleri algısı biraz yanlış, tabi belki gece direkt olarak ulaşamazsınız ama normal saatlerde mesaj attığınızda genelde 15 - 30dk içinde maksimum dönüş yapılabiliyor.