Turknet nasıldır?

İstanbul'da Turknet kullanıyoruz. Arada kısa süreli kesiliyor. Onun dışı çok iyi. Başka şehirde altyapısı yok diye Vodafone kullanıyorum her şey kısıtlı. Turknet'te kısıtlama da yok. Ve 1000 Mbps'den 50 Mbps'ye geçmek bayağı kötü oldu açıkçası. 100 Mbps ile 1000 Mbps arasında bayağı fark var. Bence şans vermelisin.

Memnun kalmazsam iptal süresince çok uğraşacağım. Yine D-Smart'a falan geçmek çok zor iş olmaz mı?

Kısıtlama derken nasıl oluyor? Ben bir kısıtlamayla karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Seneler boyunca kullandığım süre zarfında hiçbir sorun yaşamadığım, söylenenlerin aksine müşteri hizmetlerini de oldukça iyi bulduğum bir ISS'dir kendisi.

Kentsel dönüşümden mi, yoksa TTNET altyapısını kullanan Turknet abonelerinin yaşadığı sorunlardan mı kaynaklanıyor, bilemiyorum. Ancak benim için hâlâ tercih edilebilecek en iyi ISS, Turknet'tir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kiraya çıktığım evi bile Gigafiber olmasına göre seçtim kesinlikle geçmeye değer. 7 aydır kullanıyorum İzmir'de bağlattığımdan beri sıkıntı yok. En güzel tarafı da basit bir DNS değiştirme ile her şeye girebiliyor olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…