Uzun süredir Turknet kullanıyorum, bundan önce Türk Telekom 100 Mbps paketindeydim. 1 gün bile ne internet gitmişti ne ping lag sorunu yaşadım. Şu an Turknet'teyim ve 1 saattir internet o kadar yavaş ki, müşteri hizmetlerini aradım. 15 dakika boyunca internet Turknet müziğine dayanamayıp kapattım. Zaten paketi de 600 TL'den zamla 950 TL'ye çıkarmıştı. Sağ olsun Turknet, büyüksün! Oyuncu dostu Turknet, bu gece sayesinde oyuna giremiyorum. 
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Bir haftadır bu şikayetler biraz daha artmaya başladı acaba neden?
Son zamanlarda olumsuz yorumlar çogunlukta sanırım Turknet'te. Ben de henüz yeni Türk Telekom altyapısı üzerinden 1000 mbps Turknet'e geçtim. Şu anlık genel olarak memnunum. Yıllık ödeme yaptım umarım ilerleyen zamanlarda hizmeti tamamen öldürecek bir sorunla karşılaşmam.
Bir haftadır bu şikayetler biraz daha artmaya başladı acaba neden?
Big Brother'lar Turknet'in simetrik ve ucuza internet politikasından memnun değiller mi acaba yeğenim? Büyük oyun(!) mu yoksa?
Ben kendi altyapısını kullanıyorum, lakin birkaç gündür telefonda falan bağlandığımda kullanılmayacak kadar bir gecikme söz konusu.
Söyleyecek söz yok ya bu firmaya, önce zam yapalım sonra internetleri kısıtlayalım garip çarsın Turknet.
Gelir kaynağımla ilgili yaşanan bir sorundan ötürü bu ay faturanızı ödeyemeyeceğim. En kısa sürede sorunu çözmek için uğraşacağım. İlginize teşekkürlerEki Görüntüle 272631
Söyleyecek söz yok ya bu firmaya, önce zam yapalım sonra internetleri kısıtlayalım garip çarsın Turknet.
erdym 75
Üstün
Eki Görüntüle 272631
Garip bir şekilde özellikle bilgisayarda bir problem yaşamıyorum lakin telefonda Clash Royale bile giremedim
Ödemeyince de interneti hepten kesecekler zaten. Beni de Türk Telekom'a itiyorlar ki zaten TürkNet'ten ben çok bir şey göremedim. O da fiber, bu da fiber. Türk Telekom'da en azından böyle saçma sapan şeyler yaşamıyordum. Hiç bayağı bir aramışımdır ben de TürkNet'i kesintiden dolayı yavaşlıktan, sözde fiber yersen.Gelir kaynağımla ilgili yaşanan bir sorundan ötürü bu ay faturanızı ödeyemeyeceğim. En kısa sürede sorunu çözmek için uğraşacağım. İlginize teşekkürler![]()