Garip bir şekilde özellikle bilgisayarda bir problem yaşamıyorum lakin telefonda Clash Royale bile giremedim :D Instagram'da kaydırıyorum videolar donuyor.
Arada bir çok fena yavaşlıyor, hatta kesinti olduğu oluyor. Modem resetleyince de uzun bir süre kendine gelemiyor. Yersen fiber TürkNet, kanka. Esibobcular tercih ediyor diye geçmiştik.:hehehe:

Ödemeyince de interneti hepten kesecekler zaten. Beni de Türk Telekom'a itiyorlar ki zaten Turknet'ten ben çok bir şey göremedim. O da fiber, bu da fiber. Türk Telekom'da en azından böyle saçma sapan şeyler yaşamıyordum. Hiç bayağı bir aramışımdır ben de Turknet'i kesintiden dolayı yavaşlıktan, sözde fiber yersen.

Vallahi ben bu evden kasım gibi taşınacağımdan taahhütlü paketleri de kullanamıyorum 1000 Mbps alternatifim de yok bu yüzden.

Arada birçok fena yavaşlıyor, hatta kesinti olduğu oluyor. Modem resetleyince de uzun bir süre kendine gelemiyor. Yersen fiber Turknet, kanka. Esibobcular tercih ediyor diye geçmiştik.:hehehe:

Bende kesinti olmuyor. 1 gün oldu o da Türkiye geneli lakin bilgisayar dışı her şey de bir sorun var.

Ödemeyince de interneti hepten kesecekler zaten. Beni de Türk Telekom'a itiyorlar ki zaten TürkNet'ten ben çok bir şey göremedim. O da fiber, bu da fiber. Türk Telekom'da en azından böyle saçma sapan şeyler yaşamıyordum. Hiç bayağı bir aramışımdır ben de TürkNet'i kesintiden dolayı yavaşlıktan, sözde fiber yersen.
ISP'lerin hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişkenlik gösteriyor. Benim bölgemde Türk Telekom server admini olarak takılıyor ve Türk Telekom'dan beklemeyeceğim seviyede kaliteli bir hizmet alıyorum. Peering harika, teknik destek harika, kesinti yok, gecikme desen yok..

Sabit internet hizmetinde hâkim operatör statüsünde olduğu için tek dezavantajı piyasa üzerinde bir fiyatlandırmaya sahip ama aldığım kaliteye ve hizmetin her kuruşuna değiyor. Öneririm, ama önce araştırmak gerekiyor. Looking Glass testi yapabilirsiniz.

ISP'lerin hizmet kalitesi bölgeden bölgeye değişkenlik gösteriyor. Benim bölgemde Türk Telekom server admini olarak takılıyor ve Türk Telekom'dan beklemeyeceğim seviyede kaliteli bir hizmet alıyorum. Peering harika, teknik destek harika, kesinti yok, gecikme desen yok.

Sabit internet hizmetinde hâkim operatör statüsünde olduğu için tek dezavantajı piyasa üzerinde bir fiyatlandırmaya sahip ama aldığım kaliteye ve hizmetin her kuruşuna değiyor. Öneririm ama önce araştırmak gerekiyor. Looking Glass testi yapabilirsiniz.

Ben de KS gibi önceden Türk Telekom'daydım; öyle kopma, ping, yavaşlık vs. yaşamadım. TurkNet gibi bir firma da üstüne fiber, böyle bir şey yaşamak rezillik ötesi.

Routing sorunu yaşıyordum akşamları arayıp düzelttirmiştim. VPN aç test et daha hızlıysa internet aynı sorun vardır.