Herhalde bu firmayla bir tek sorun yaşamayan insan olarak ben kaldım hangi forumda olursa olsun hep bir sorun yaşayan insan var. Ama malasef de bu sorunu yaşamaya da itiliyoruz. Yüksek hızlar düşük fiyat istediğimiz için ki en doğal hakkımız bu ve 3 tane birbirinden rezil tekel firma olduğu içinde başka yerlere yönelince de sorun yaşıyoruz daha doğrusu başka firmalara yönelince yine bu tekel olan firmaların önüne atılmış oluyoruz çünkü altyapının tamamı Turkcell ve Türktelekom da

Herhalde bu firmayla bir tek sorun yaşamayan insan olarak ben kaldım hangi forumda olursa olsun hep bir sorun yaşayan insan var. Ama malasef de bu sorunu yaşamaya da itiliyoruz. Yüksek hızlar düşük fiyat istediğimiz için ki en doğal hakkımız bu ve 3 tane birbirinden rezil tekel firma olduğu içinde başka yerlere yönelince de sorun yaşıyoruz daha doğrusu başka firmalara yönelince yine bu tekel olan firmaların önüne atılmış oluyoruz çünkü altyapının tamamı Turkcell ve Türktelekom da
Sorun şu, Türk Telekom'da ben herhangi bir sorun yaşamadım veya çok nadir yaşadım. TürkNet kendi altyapısı şu an ve müşteri hizmetlerine de tekrar aradım, 30 dakika bağlanamadım, kapattım. Uygulamadan baktım, şimdi kesinti yazıyor. Gece 12'den beri çözmeye çalışıyorlarmış, daha yeni yazdılar uygulamaya da kesinti diye.

1-2 kere böyle problem yaşasam yine kabul edilebilir değil ama buraya yazmazdım, sürekli internet kopması, bakım, oyunda lag bir yerden sonra can sıkıcı oluyor. Bir de nedense Türknet zam yaptıktan sonra bunlar daha çok olmaya basladı.

Kalite yayıldıkça bozulur arkadaşlar. Turknet son zamanlarda altyapısını özellikle İstanbul genelinde çok fazla yaygınlaştirdi. Hatta birkaç yıl içinde İstanbul'un tamamına gelecek. Bu da sanırım altyapı dizilirken kalitesizliği beraberinde getirdi. Bölgenizdeki Turknet ekibi de ilgisiz ise Allah kolaylık versin hayatta iyi bir hizmet alamazsınız. Türk Telekom devlet destekli olmasa o da aynı şekilde hizmet verecektir. (Devlet desteği olmasına rağmen kötü hizmet veriyor. Sadece Türkiye şartlarında ortalama sayılır.)

Kısacası bölgenizdeki teknik ekibe bağlı her şey. Turknet bunu beceremiyor.

Türk Telekom devlet destekli olmasa o da aynı şekilde hizmet verecektir. (Devlet desteği olmasına rağmen kötü hizmet veriyor. Sadece Türkiye şartlarında ortalama sayılır.)

Haklarına girmeyeyim kullandığım süre boyunca Turknet'te yaşadığım kadar Türk Telekom'da sorun yaşamamıştım ben de.