TurkNet-Netspeed hangisi daha iyidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vercetti
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 476
  • Etiketler Etiketler
    hangisi
Şu an Superonline kullanmaktayım. 3 haftadır kopma ve hız sorunları nedeniyle başka bir operatöre geçmeyi düşünüyorum. TurkNet ve Netspeed'e geçmeyi düşündüm; ama iki operatör hakkında pek bilgim yok. Kullanan varsa hız, kopma problemleri yaşıyor musunuz?

Gigafiber varsa Türknet, eğer yoksa netspeed biraz daha uygun.

Hocam ikisini de kullanmış biri olarak, Türknet'te çok fazla ping değerlerim olduğu için farklı bir operatöre geçmek istedim. Ping değerimin yüksek olma sebebinin başta hem doğuda yaşamamın yani yatırımların çok fazla olmadığı bir yer olduğunu ve yeni yerleşim yeri için böyle olabileceğini düşündüm. Müşteri hizmetleri bakımından iyiydiler sağ olsunlar ancak, bir türlü ping sorunum düzelmedi. Netspeed'e geçtiğimde ise gerçekten bir rahatlık geldi, hiç beklemiyordum bu kadar iyi olmasını. Fiyat bakımından şu anlık çok daha uygun olsa da yakın bir zamanda Netspeed paketlerine zam gelebilir bilgine.

İki operatörün müşteri hizmetlerini arayıp sordum hocam. TurkNet 100 mbps 400 TL, Netspeed 100 mbps 369 TL dedi. Netspeed daha uygun. Büyük ihtimal netspeed'e geçerim.

İkisini de kullandım, hizmet kalitesi olarak Türknet daha iyi ama Netspeed'i 3 yıl önce kullanmıştım 1 yıl. Memnundum.

Gigafiber kullanıyorum. Bir kalktım ZTE GPON kutusu bozuk, adaptörü değiştirdim prizi değiştirdim çalışmadı. Bozuldu direkt.

Sonra online işlem merkezinde destek talebi oluşturdum, hanımefendi 10 dakika sonra aradı beni. Ekiplere haber vermiş. Ekipler de az önce aradı. 10 dakika sonra geliyorlar. Geçmişte nasıllardı bilmiyorum ama şu an epey iyiler.

@62 ZTE Router'a dandik dedim GPON kutusu bozuldu... Şimdi yeni cihaz getirecekler. Zyxel falan getirseler bari alternatif.

Deneyimlerim bu şekilde, ikisi de üzmedi. Biri diğerinden daha iyi olmak zorunda ama. O da Türknet oldu.

Evet yeni cihazı taktı, aktif etti ve çalışıyor. Abiye de su verdim su gibi gitsin.

Son düzenleme:
2 senedir Netspeed kullanıyorum ve çok memnunum. Referansla her ay faturaya ek indirim de alabilirsiniz...tavsiye ederim.

İki operatörün müşteri hizmetlerini arayıp sordum hocam. TurkNet 100 Mbps 400 TL, Netspeed 100 Mbps 369 TL dedi. Netspeed daha uygun. Büyük ihtimal Netspeed'e geçerim.

Netspeed'e geçerseniz arkadaş referans kodu verin geçişte 369 - 30 TL = 339 TL olur! Bu arada pazartesi büyük ihtimal bütün ISS'lere zam gelecek gibi. Ben olsam kaydımı hemen yapardım.

Referansınız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…