Turknet rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan txnatr01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 127

txnatr01

Uzman
Bana modem değiştirme dediler, Vodafone'dan Turknet'e geçtim. PPP falan girdim, işte bir baktım modem Wi-Fi paylaşmıyor, LAN'dan bağlanıyor, 1000 Mbps falan alıyorum. Wi-Fi yayını paylaşmıyor, 2.4 ve 5G ışığı da yanıyor. Sonra Gemini'a falan sorduğumda Vodafone bu modemi kilitlemiş başkasından internet çekmesin diye diyor. Ben de gittim, evde başka modem vardı, onu taktım. O da kötü modem işte, 150 Mbps falan veriyor. Dedim modem verin, destek talebi falan açtım, 3 gündür bakmıyorlar. Bir modem vermemek için girdikleri hallere bak. Neyse, elinizde ZTE ZXHN H1601 modem varsa Vodafone bunu kilitliyor. Bu kilidi kırmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatımda ilk defa bir router ya da yönlendiricinin, kitlendiğini yani brick olduğunu duydum. Emin misiniz?

Hayatımda ilk defa bir router ya da yönlendiricinin, kitlendiğini yani brick olduğunu duydum. Emin misiniz?

Kilitlendiği derken Wi-Fi paylaşımı yapmıyor, sadece LAN'dan alıyorum. Eminim. Reset atmama rağmen falan tepki vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gemini'ye fazla güvenme yanıltıyor insanı .

Turknet normalde Modemi kendisi temin ediyordu size niye vermediler ki? çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…