Arkadaşlar yakın zamanda sansüronline denen illetten kurtulup TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum. Aboneliğim aktif olmadan hat değerlerimi kesin öğrenmenin yolu var mı? Altyapı olarak FTTB-VDSL T11 kabin mevcut. Değerlere göre kesin geçeceğim.
Detaylar
Kim cevapladı?Hakan Yusuf
Yetkin
Arkadaşlar yakın zamanda sansüronline denen illetten kurtulup TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum. Aboneliğim aktif olmadan hat değerlerimi kesin öğrenmenin yolu var mı? Altyapı olarak FTTB-VDSL T11 kabin mevcut. Değerlere göre kesin geçeceğim.
Eğer TurkNet ayrı altyapı çekmediyse şu an sansüronlinedaki hat değerlerinizle aynı olacaktır.
SnowRain
Yetkin
İptal etmeden geçiş yapıyorsanız birebir aynı olacaktır.
Eğer sansüronlineda alamadığınız hızdan bahsediyorsanız modemin arayüzüne girip SNR ve hattın değerlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atarsanız yardımcı olabiliriz.
Eğer sansüronlineda alamadığınız hızdan bahsediyorsanız modemin arayüzüne girip SNR ve hattın değerlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atarsanız yardımcı olabiliriz.
Sansüronline Fiber kendi altyapısını kullanıyorum hocam.İptal etmeden geçiş yapıyorsanız birebir aynı olacaktır.
EkmekArasiSSD
Uzman
VDSL geçmeden öğrenemezsiniz ancak dediğiniz gibi FTTB-DSL altyapısı var mış. Bu durumda 100 alma ihtimaliniz çok yüksek çünkü DSL kabin dibinde. Mesafe sorunu olmadığı için doğrudan 100 Mbps'e yakın görme şansınız yüksek. Tabi kurulumu yapacak ekibin düzgün kablolama yapması gerekiyor.Sansüronline Fiber kendi altyapısını kullanıyorum hocam.
Aklıma geldi şimdi de isterseniz VDSL kullanan komşunuzun internetine bakabilirsiniz. Modem arayüzüne giriş yapıp DSL bilgilerini kontrol edin, ya da buraya atın birlikte bakalım.