Aderal

Başarılı
Arkadaşlar yakın zamanda sansüronline denen illetten kurtulup TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum. Aboneliğim aktif olmadan hat değerlerimi kesin öğrenmenin yolu var mı? Altyapı olarak FTTB-VDSL T11 kabin mevcut. Değerlere göre kesin geçeceğim.

Arkadaşlar yakın zamanda sansüronline denen illetten kurtulup TurkNet VDSL geçmeyi düşünüyorum. Aboneliğim aktif olmadan hat değerlerimi kesin öğrenmenin yolu var mı? Altyapı olarak FTTB-VDSL T11 kabin mevcut. Değerlere göre kesin geçeceğim.

Eğer TurkNet ayrı altyapı çekmediyse şu an sansüronlinedaki hat değerlerinizle aynı olacaktır.

İptal etmeden geçiş yapıyorsanız birebir aynı olacaktır.
Eğer sansüronlineda alamadığınız hızdan bahsediyorsanız modemin arayüzüne girip SNR ve hattın değerlerinin olduğu kısmın fotoğrafını atarsanız yardımcı olabiliriz.

Sansüronline Fiber kendi altyapısını kullanıyorum hocam.
VDSL geçmeden öğrenemezsiniz ancak dediğiniz gibi FTTB-DSL altyapısı var mış. Bu durumda 100 alma ihtimaliniz çok yüksek çünkü DSL kabin dibinde. Mesafe sorunu olmadığı için doğrudan 100 Mbps'e yakın görme şansınız yüksek. Tabi kurulumu yapacak ekibin düzgün kablolama yapması gerekiyor.
Aklıma geldi şimdi de isterseniz VDSL kullanan komşunuzun internetine bakabilirsiniz. Modem arayüzüne giriş yapıp DSL bilgilerini kontrol edin, ya da buraya atın birlikte bakalım.