Ustam sen yetkili bir abiye benziyorsun
Bayram ziyaretinde Selamet mahallesindeki akrabamızın binasına aniden gigafiber kutusu takıldığını gördüm. Sonra baktım ki tüm mahalleye türknet gigafiber getirmiş. Yıllardır kendi binam için uğraşıyorum, evlerinde internet kullanılmayan binalara gigafiber getirmişler. Sonrasında selamet mahallesi için araştırma yaparken senin entrye denk geldim. Selçukbey mahallesi için de çalışma var yazınca şaşırdım çünkü ben o mahallede bulunuyorum
Bu entryi gördükten birkaç gün sonra 23.03.2026 tarihinde Selçukbey Mahalle Muhtarlığından şöyle bir mesaj geldi ;
SELÇUKBEY Mahallesi Sakinlerinin Dikkatine...
Mahallemizin uzun süredir yaşadığı internet altyapı sorunları, muhtarlığımızın yoğun girişimleri sonucunda çözüm bulmuştur. TurkNet, mahallemizde ücretsiz yüksek hızlı internet altyapısı kurma kararı almıştır.
Alt yapı ekipleri 23.03.2026 itibariyle çalışmalarına başlayacaklardır. 3 ay içerisinde tüm hanelere hizmet vermeyi planlıyorlar. Bina sahiplerinin ve yöneticilerinin ekiplerin çalışmalarına yardımcı olması büyük önem taşımaktadır.
İmalat sırasında istemeyen bina sahiplerine daha sonra hizmet verilmesi pek mümkün olmayacaktır.
Her şeyin bu kadar ard arda gelmesi şoka uğrattı beni
Ben de 8 yıldır Türknet kullanıcısıyım o yüzden bana biraz daha hızlı gelmesini istiyorum, kimse yokken biz vardık
Sana sormak istediğim aslında şu bu verdiğin bilgileri bir sorumludan aldın diye tahmin ediyorum. Ben irtibata geçmek istiyorum işlemleri hızlandırmak için. Bu konuda destek alabilir miyim?