Tamamen tüm ışıklar sönüp tekrar mı açılıyor, yoksa sadece internet yazan kısım mı? Eğer sadece internet yazan kısım ise dün başıma geldi müşteri hizmeti ile görüştüm akıllılar en son 35mbps'den ücret farkı olmadan 75mbps'ye çıkarmıştılar beni. Dünkü de diyor ki altyapınız 51mbps destekliyor kopmalar ondan yaşanıyor. 51mbps'ye düşürelim sorununuz geçecektir dedi. Bugün kontrol edeceğim düzeldi mi diye. Eğer aynı sorun ise bu tarz bir şey çözüm getirebilir. Destek talebi oluştur durumu açıkla.

Tamamen tüm ışıklar sönüp tekrar mı açılıyor, yoksa sadece internet yazan kısım mı? Eğer sadece internet yazan kısım ise dün başıma geldi müşteri hizmeti ile görüştüm akıllılar en son 35Mbps'den ücret farkı olmadan 75Mbps'ye çıkarmıştılar beni. Dünkü de diyor ki altyapınız 51Mbps destekliyor kopmalar ondan yaşanıyor. 51Mbps'ye düşürelim sorununuz geçecektir dedi. Bugün kontrol edeceğim düzeldi mi diye. Eğer aynı sorun ise bu tarz bir şey çözüm getirebilir. Destek talebi oluştur durumu açıkla.

1000MBPS fiber kullanıyorum ve tüm ışıklar yanıp sönüyor kendine reset atıyor.

Mobil uygulamadan destek kaydı oluşturun, oluştururken "aranmak istiyorum" gibi bir tik olacak onu da işaretleyin. Dönüş yapıyorlar hızlı. Ben de Gigafiber kullanıyorum, altyapısal sorunu bile ertesi gün ekip geldi hallettiler. Kendi altyapıları olunca iyi çalışıyorlar.

İlk kaydıma 10 dakika içinde, ikinci kaydıma da 3 saat içinde geri dönüş yapıldı. Yoğunluğa göre bekleme süreniz kısalıp uzayabilir.