Turknet'te 1000 Mbps pakete geçiş süreci nasıl olmakta?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SarhoşTavşan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 48

SarhoşTavşan

Çalışkan
Herkese merhaba. Yakın zamanda Türk Telekom fiber altyapısı çekildi ve TurkNet'ten sorgulama yaptığımda 1000 Mbps'ye kadar internet kullanabildiğimi gördüm. Sorum şu yönde olacak:

1- Turknet'ten 1000 Mbps paketini alacağım fakat kurulumda Türk Telekom modem ve ONT cihazını mı kullanacağım? Eğer öyleyse hangi modelleri tavsiye edersiniz?
2- Şu anda Superonline fiber altyapılı Vodafone Net kullanıyorum (100 Mbps) ve hiçbir şekilde memnun değilim. Gerek oyun gerekse normal kullanım açısından kötü performans veriyor.
3- Direkt kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Teşekkürler.

Bugün geçiş işlemlerim tamamlandı, öncelikle aktif kullandığım D-Smart üyeliğimin fesih işlemleri için başvurdum.
Ardından Turknet'e başvuru talebinde bulundum, bugün sabah saatlerinde kurulumu tamamlandı. ONT cihazı olarak Zyxel'in bir ürünü -kodunu hatırlamıyorum- modem olarak ise Vantiva modem verildi.
Şu an IPTV+4 telefon+2 laptop aktif kullanılırken 650-600 alıyorum.

CeVap için teşekkürler kurulumu Turknet ekibimi yaptı ?

Altyapı geldiyse Türksat'a da bakabilirsin, çok daha uygun fiyata, çok daha güzel hizmet veriyorlar. Telekom altyapısı ile çalışıyor hemen hepsi zaten. Modem konusunda da seçme şansın olduğunu sanmıyorum, direkt ellerinde ne varsa veriyorlar. Şu an Huawei marka var sanırım.

2750 TL diyor, uygun değil. Yoksa yanlış fiyata mı bakıyorum, doğru mu?

2750 TL diyor, uygun değil. Yoksa yanlış fiyata mı bakıyorum, doğru mu?
300 TL'ye 1000 MB kullanıyorum, yanlış bakıyorsun muhtemelen.
Aranma isteği bırakırsan, arayıp güncel fiyatlardan (indirim de yapıyorlar baya) bilgilendirme yapıyorlar. Ben bala şansa buldum bu paketi Şu an bu fiyata bulabileceğini sanmıyorum ama yine de 700-800 arasına bulabilirsin gibi.

Bir kere şu anda 1000MB için 850 lira ilk yıl için. Turknet ile aynı fiyatta, ayrıca taahhütlü.
Ayrıca Bufferbloat testlerinde Kablonet'in verdiği modeller oldukça zayıf kalmış, forumları gezerek görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…