sadoshima 2

Başarılı
Merhaba,

Samsung Q70D televizyonumuz var. Bu gece Türksat 4A'ya gecis sonucu TKGS'den kanal tarattigimizda TRT 1 ve VAV TV'nin sesi gelip diger kanallarin sesi gelmemeye basladi. Sanirim digerlerinde de ayni sorun varmis. Nasil cozulebilir? Iyi gunler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Samsung Q70D televizyonumuz var. Bu gece Türksat 4A'ya gecis sonucu Tkgs'den kanal tarattigimizda TRT 1 ve vav TV'nin sesi gelip diger kanallarin sesi gelmemeye basladi. Sanirim digerlerinde de ayni sorun varmis. Nasil cozulebilir? Iyi gunler.

Bizde yok Tkgs'i otomatik olarak mı arattınız hocam otomatik deneyin hiçbir ayar ellemeden.

Merhaba,

Samsung Q70D televizyonumuz var. Bu gece Türksat 4A'ya gecis sonucu TKGS'den kanal tarattigimizda TRT 1 ve VAV TV'nin sesi gelip diger kanallarin sesi gelmemeye basladi. Sanirim digerlerinde de ayni sorun varmis. Nasil cozulebilir? Iyi gunler.
Bizde de aynı sorun vardı. 4A da hiç bir sinyal gücü alamıyordum. 12380 frekansında sinyal gücü vardı ama görüntü de yoktu seste yoktu. TKGS ile esnek modunda kurulum yapınca her şey yerli yerine oturdu. ( kanalların sırası değişti ondan şikayetçiyim sadece )

Merhaba,

Samsung Q70D televizyonumuz var. Bu gece Türksat 4A'ya gecis sonucu Tkgs'den kanal tarattigimizda TRT 1 ve vav TV'nin sesi gelip diger kanallarin sesi gelmemeye basladi. Sanirim digerlerinde de ayni sorun varmis. Nasil cozulebilir? Iyi gunler.

Lütfen detaylı bir şekilde okuyun ve "tkgs yoksa" kısmını uygulayın umarım işinize yarar.

Bir televizyonda TRT 1 hariç diğer tüm TRT kanalları yokken diğer televizyonda var gibi sorunlar da var. Değişimin getirdiği bir sorun mu yoksa her tvde farklı bir sorun mu bilemedim.

Bir televizyonda TRT 1 hariç diğer tüm TRT kanalları yokken diğer televizyonda var gibi sorunlar da var. Değişimin getirdiği bir sorun mu yoksa her TV'de farklı bir sorun mu bilemedim.

Değişim sonrası yaşanması çok normal düzeltmeniz gerekiyor Türksat 3Adan kalan kanallar falan var direk tüm kanalları silip tekrar kurulum yaparsanız düzelecektir.

Lütfen detaylı bir şekilde okuyun ve "tkgs yoksa" kısmını uygulayın umarım işinize yarar.

@Andrea Kimi Antonelli, otomatik ayarlama tkgs ile 4 5 kere tarayıp kanalları yineledim, ekstra farklı bir şey mi yapmak lazım?

Sorun hala devam ediyorsa tüm kanalları silip bu rehberdeki "eğer ki cihazınızda tkgs yoksa" kısmını uygulayın lütfen🙏