Ne alaka :D? Argümana bak, sana da kötülemek için para vermişler anlaşılan. Bu markanın başka bir modelini kullanıyorum, gayet memnunum, kullanmadığınız, ürünlere laf etmeyi bırakın artık, arkadaşın bütçesi belli attığı koltuktan.
Ee? Bütçesi belli, bizim önerdiğimiz aynı bütçedeki alternatif de belli. Tüm konuya beğenmedim spamı hakkı mı tanıyor sana bu?
Adı üstünde, "başka bir modeli"ni kullanıyorsun, bu model için bir kıstas sen de olmuyorsun yani. Ha bir de sen memnunsan kesin çok iyidir o :D
Merak ettim hangi modeli kullandığını.

Kilolu bir insan mısınız alacağınız koltukta ona göre öneride bulunurlar mesela bu 120 kg kadar taşıya biliyor. Bir de fiyat aralığınız nedir?

Kilolu değilim hocam, Diğer markaları taksitle alacak gücüm var, lakin bu fiyatlarda bu model hoşuma gitti.

Tavsiye etmem, Seduna Thunder Pro tarzı kaliteli bir sandalye al.

Bu tarz modeller iyidir ama benim hoşuma gitmiyor pek, attığım koltuk oyuncu olduğundan değil de tasarımı hoşuma gitti.

Sandalye ciddi hasar aldı. Ortalama kiloda bir insandı üstelik. Sonrasında da arkasında durmadılar mallarının.

Arkasında durmuyorlarsa yeterli bir sebep benim için.

Kilolu değilim hocam, diğer markaları taksitle alacak gücüm var, lakin bu fiyatlarda bu model hoşuma gitti.

Bu tarz modeller iyidir ama benim hoşuma gitmiyor pek, attığım koltuk oyuncu olduğundan değil de tasarımı hoşuma gitti.

Arkasında durmuyorlarsa yeterli bir sebep benim için.

O zaman buna bakabilirsiniz satıcıda Amazon orijinal olmama ihtimali çok az sıkıntı olursa da değişimde sıkıntı olmaz. https://www.amazon.com.tr/Songmics-Destekli-Katlanır-Kolçaklı-Fonksiyonlu/dp/B077MYVDQY/?_encoding=UTF8&pd_rd_w=WxwsC&content-id=amzn1.sym.dd7fed9f-48f2-45c6-9674-b899eef9f80e&pf_rd_p=dd7fed9f-48f2-45c6-9674-b899eef9f80e&pf_rd_r=A1MKFKF5P9QKMB4RBPVB&pd_rd_wg=FAJ5W&pd_rd_r=5d1010b2-72f0-4ce3-81db-7791470888c7&ref_=pd_hp_d_atf_dealz_cs

Hocam üründe sallanma fonksiyonu var, belirli bir açıdan sabit kalmıyor. Sırt kısmının yatabilir olmasını istiyorum. Home Office çalışıyorum, oyuncu koltuğundaki olan fonksiyonlar ofis koltuğunda da bulabilir miyiz?

hocam ne satın aldınız ben de arayıştayım benzer bütçelerde çok kötü yorum var. Tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim

Olympos modelini aldım hocam, sünger-kumaş kalitesi idare eder. Aldıktan bir iki gün sonra alt kısımlarda gıcırtı sesi gelmeye başladı, WD-40'ı vida yerlerine sıktım, uzun süredir ses yapmıyor. Tekrar alır mıyım, almam :)