Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Grythor

Başarılı
Klavyem ASUS TUF Gaming K1 ve farem SteelSeries Aerox 5 Wireless. Klavyeden herhangi bir tuşa basınca veya fare ile bir dosyaya vs. tıklayınca Google Chrome'da yardım sekmesine yönlendiriyor veya yeni sekme açıyor. Daha yeni format attım ama sorun çözülmedi. Ayrıca Görev Yöneticisi'nden bütün klavyeleri kaldırıp klavyeyi tak çıkar yapınca sorun yok ama birkaç dakika sonra aynı sorun yine olmaya başlıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Su kaçmış olabilir mi?

1725922151843.webp

Ek olarak farenizin forumlarda yazdığına göre 7, 8, 9 klavyeye atanmış. yanı bu tuşlardan birinde bir sorun var ise kendi kendine tıklayacaktır.

1725922418612.webp
Mesajı güncelledim.

Bu tuşları yazılım sayesinde iptal edip dener misiniz?

Hocam siz söyleyince fark ettim. Buton 7 ye bastığımda sorun tekrarlandı ve mouse bağlantısını kestiğimde düzeliyordu. Şimdi tekrar taktığımda yapmıyor ama emin olmak adına 1 gün bekleyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederim.

Hocam siz söyleyince fark ettim. Buton 7 ye bastığımda sorun tekrarlandı ve mouse bağlantısını kestiğimde düzeliyordu. Şimdi tekrar taktığımda yapmıyor ama emin olmak adına 1 gün bekleyip sonucu yazacağım. Teşekkür ederim.
Yazılımdan tuş atamasını f1'den kaldırırsanız sorun çözülecektir.
1725923033201.webp