Merhaba yıllardır (ben 16 yaşındayım) telefon bağımlısıyım Instagram ve TikTok kaldırdım yani kullanmıyorum ama YouTube olarak bağımlıyım malûm üniversite sınavı için ve şimdiki hayat için tuşlu telefona geçmeye planlıyorum. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

1.Not:Yapay zeka falan demeyin konuştum.
2.Not:İrade falan demeyin denedim olmuyor.
Sizin geçmeniz mantıklı olacaktır. Anladığım kadarıyla kendinizi tutamıyorsunuz, doğru muyum?

İradeyi kuvvetlendirmek gerek. e-Devlet'lik veya başka bir durumluk iş için akıllı telefonları yine kullanmak gerekecek (3 yılı aşkın süredir Whatsapp/Telegram yok bende) Sadece Instagram ve Normal aramadan ulaşabiliyorlar. Kullandığın uygulamalara uyku modu veya zamanlayıcı açık kullan. Telefonda 1saat ayarlı mesela bende sende duruma göre esnet azalt. Ha illa tuşlu olacak dersende VOLTE destekli telefon varsa öyle kullan. Java tabanlı cihaz çok kalmadı gibi (Askerdeyken başıma gelmişti)

İradeyi kuvvetlendirmek gerek. e-Devlet'lik veya başka bir durumluk iş için akıllı telefonları yine kullanmak gerekecek (3 yılı aşkın süredir Whatsapp/Telegram yok bende) sadece Instagram ve normal aramadan ulaşabiliyorlar. Kullandığın uygulamalara uyku modu veya zamanlayıcı açık kullan. Telefonda 1saat ayarlı mesela bende sende duruma göre esnet azalt. Ha illa tuşlu olacak dersende VoLTE destekli telefon varsa öyle kullan. Java tabanlı cihaz çok kalmadı gibi (askerdeyken başıma gelmişti)

Zamanlayıcı veya uyku modu gibi özelliği kullansam bile aşabiliyorum o yüzden tuşlu telefona geçmek istedim. Zaten 4G destekli tuşlu telefon alma hedefim var.