XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 20 Ekim 2024 #11 Charles Smith dedi: Satmayi düşünür musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın telefonları hocam
Charles Smith dedi: Satmayi düşünür musunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın telefonları hocam
KS KS Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 20 Ekim 2024 #12 XEfe.Bey dedi: Arkadaşımın telefonları hocam Genişletmek için tıkla... Eğer o satmayi dusunurse almak isterim.
XEfe.Bey dedi: Arkadaşımın telefonları hocam Genişletmek için tıkla... Eğer o satmayi dusunurse almak isterim.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 20 Ekim 2024 #13 Charles Smith dedi: Eğer o satmayi dusunurse almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz.
Charles Smith dedi: Eğer o satmayi dusunurse almak isterim. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz.
Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 20 Ekim 2024 #14 Charles Smith dedi: Fazla pahalı hocam onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tuşlu telefon bakıyorum fakat Whatsapp kullanabilenlerden alacağım.
Charles Smith dedi: Fazla pahalı hocam onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bende tuşlu telefon bakıyorum fakat Whatsapp kullanabilenlerden alacağım.
KS KS Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 20 Ekim 2024 #15 XEfe.Bey dedi: Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktim. Bazi ilanlar var. Belki paylasirim. Winner dedi: Hocam bende tuşlu telefon bakıyorum fakat Whatsapp kullanabilenlerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ortalama fiyatlari?
XEfe.Bey dedi: Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Baktim. Bazi ilanlar var. Belki paylasirim. Winner dedi: Hocam bende tuşlu telefon bakıyorum fakat Whatsapp kullanabilenlerden alacağım. Genişletmek için tıkla... Ne kadar ortalama fiyatlari?
Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 20 Ekim 2024 #16 Charles Smith dedi: Baktim. Bazi ilanlar var. Belki paylasirim. Ne kadar ortalama fiyatlari? Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalılar. En ucuz 2.5K falan.
Charles Smith dedi: Baktim. Bazi ilanlar var. Belki paylasirim. Ne kadar ortalama fiyatlari? Genişletmek için tıkla... Hocam çok pahalılar. En ucuz 2.5K falan.
KS KS Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.565 20 Ekim 2024 #17 XEfe.Bey dedi: Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ancak arkadasiniz Ankara'da ise ondan almak isterim.
XEfe.Bey dedi: Hocam aslında siz de internette ikinci el sitelerinde bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ancak arkadasiniz Ankara'da ise ondan almak isterim.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 20 Ekim 2024 #18 Charles Smith dedi: Ancak arkadasiniz Ankara'da ise ondan almak isterim. Genişletmek için tıkla... Ankara'da telefoncu çarşısı var. Orası resmen Hiking telefon cenneti bir sürü modeli var pazarlık yapıp alırsın. Biz kutulu 100 liraya almıştık
Charles Smith dedi: Ancak arkadasiniz Ankara'da ise ondan almak isterim. Genişletmek için tıkla... Ankara'da telefoncu çarşısı var. Orası resmen Hiking telefon cenneti bir sürü modeli var pazarlık yapıp alırsın. Biz kutulu 100 liraya almıştık
Winner Üstün Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 3.163 Çözümler 2 Beğeniler 1.402 20 Ekim 2024 #19 XEfe.Bey dedi: Ankara'da telefoncu çarşısı var. Orası resmen Hiking telefon cenneti bir sürü modeli var pazarlık yapıp alırsın. Biz kutulu 100 liraya almıştık Genişletmek için tıkla... Hocam Whatsapp'lı tuşlu bulabilir miyim orada?
XEfe.Bey dedi: Ankara'da telefoncu çarşısı var. Orası resmen Hiking telefon cenneti bir sürü modeli var pazarlık yapıp alırsın. Biz kutulu 100 liraya almıştık Genişletmek için tıkla... Hocam Whatsapp'lı tuşlu bulabilir miyim orada?
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 20 Ekim 2024 #20 Winner dedi: Hocam Whatsapp'lı tuşlu bulabilir miyim orada? Genişletmek için tıkla... Genelde Hiking ve Samsung cihazlar oluyor. Hiking telefonlara göstermelik Facebook-Whatsapp falan koymuşlar ama işe yaramıyor ya da biz ayar yapmadık. Ancak Google'a girer.
Winner dedi: Hocam Whatsapp'lı tuşlu bulabilir miyim orada? Genişletmek için tıkla... Genelde Hiking ve Samsung cihazlar oluyor. Hiking telefonlara göstermelik Facebook-Whatsapp falan koymuşlar ama işe yaramıyor ya da biz ayar yapmadık. Ancak Google'a girer.