Genelde Hiking ve Samsung cihazlar oluyor. Hiking telefonlara göstermelik Facebook-Whatsapp falan koymuşlar ama işe yaramıyor ya da biz ayar yapmadık. Ancak Google'a girer.

Face aciliyordu ancak internet istiyordu hocam.

Ankara'da telefoncu çarşısı var. Orası resmen Hiking telefon cenneti bir sürü modeli var pazarlık yapıp alırsın. Biz kutulu 100 liraya almıştık 😀

Bu bahsettiginiz yer bir dukkan mi yoksa bir suru dukkan mi var? Siz kutulu olani ne zaman almistiniz?

Acikcasi guvenemeyiorum cunku tuslu tellerde IMEI cok sikinti. Bir yil kullanilmayinca kapanma olayindan dolayi bir suru IMEI kopyalama islemi yapildi. Sonra basim agrimasin?

Dandik olanlar da var. Zamanın efsanesi Nokia N serisi falan da var.

Amacın neyse onu önerelim. Sana gidecek en iyi telefonlardan biri N73. Temiz ve kayıtlı bulabilirsen.

Face aciliyordu ancak internet istiyordu hocam.

Bu bahsettiginiz yer bir dukkan mi yoksa bir suru dukkan mi var? Siz kutulu olani ne zaman almistiniz?

Acikcasi guvenemeyiorum cunku tuslu tellerde IMEI cok sikinti. Bir yil kullanilmayinca kapanma olayindan dolayi bir suru IMEI kopyalama islemi yapildi. Sonra basim agrimasin?
Birden fazla telefon üzerine olan dükkanın olduğu sokak. Bir yakınına sorarsan tarif eder hocam. Nasıl bir telefon istiyorsun ki hocam?

Birden fazla telefon üzerine olan dükkanın olduğu sokak. Bir yakınına sorarsan tarif eder hocam. Nasıl bir telefon istiyorsun ki hocam?

16 veya 32 gb hafiza karti desteklesin. Ucuz olsun. IMEI acisindan kafam rahat olsun. Bu kadar. Bu yuzden de eski Nokia veya cakma Samsunglara pek sicak bakmiyorum. Alcatel veya Hiking olabilir.

16 veya 32 gb hafiza karti desteklesin. Ucuz olsun. IMEI acisindan kafam rahat olsun. Bu kadar. Bu yuzden de eski Nokia veya cakma Samsunglara pek sicak bakmiyorum. Alcatel veya Hiking olabilir.
Sana çeşit çeşit telefon buldum hocam. Dolap uygulamasını indirip bak. Burası güvenilir bir site.

Oyle diyorsunuz da ikinci el sitelerinde o paraya bataryasiz telefonlar falan satiliyor.

Biraz arastirdim da eski Nokia falan alma mantikli degil. Cogunun IMEI silinmis oluyor. Kopyalanmis IMEI'ler atilmis oluyor. Bu durumda riskli bir durum. Sifir Samsung tuslulari ise her ne kadar tutulsa da cakma. B310e falan. Yeni Nokia'lar da cakma. Geriye Alcatel ve hiking kalıyor. Onlar da 1000 lira.

Oneriniz yok mu? Ne yapayim?

Aslinda bende bir tane var ama SIM kart takilan yerdeki o altin rengi metallerden biri kopmus. Bu yuzden SIM kartr okumuyor. Tamir olur mu? Ne kadara mal olur?

Ikinci link normalde Samsung ancak cakma oldugu anlasilmis sanirim. Internte sitelerinde farkli isimlerle satiliyor artik. Yine de piyasada aynisi Samsung diye satilmaya devam ediyor.

Bataryası var ama sağlam değil 800 TL batarya.

Yok hocam çok güzel oranları var da dolaba giriş yapamıyorum bir türlü. Sagolun.

Elimdeki tuslunun sim kart yuvasi tamir olur mu bilginiz var mı? Yarın onu vereyim tamirciye. Umarım fazla fiyat bicmez.
Ben arkadaşın tuşlu telefona imei atan yer bulmak için bir sürü dükkan gezdim hocam tamiri hiç yapan olmaz 😕

Giriş yapmak zor değil, oluştur bir hesap telefonları incele. Hepsi çok güzel telefonlar çoğunu gerçek hayatta elime alıp inceledim.