shinraa Üyecik Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 12 3 Ağustos 2025 #1 İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu?
İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu?
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 3 Ağustos 2025 #2 shinraa dedi: İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu? Genişletmek için tıkla... Daha hiç tutturamadım hep en yatılmayacak maçlardan yattım .
shinraa dedi: İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu? Genişletmek için tıkla... Daha hiç tutturamadım hep en yatılmayacak maçlardan yattım .
Aakons Üstün Droidlere Fısıldayan Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 8.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 10.724 3 Ağustos 2025 #3 shinraa dedi: İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu? Genişletmek için tıkla... Beşiktaş fener maçı Beşiktaş kazanıra oynadım (4.88 oran) onu kazandım
shinraa dedi: İddia'da tek seferde tutturduğunuz en yüksek oranlı kuponunuz kaç orandı ve hangi maçlardan oluşuyordu? Genişletmek için tıkla... Beşiktaş fener maçı Beşiktaş kazanıra oynadım (4.88 oran) onu kazandım
Cass Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 639 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.339 3 Ağustos 2025 #4 50 liradan 970 mi ne almıştım bir kez, 20 orana yakın. Chelsea'nin ilk yarının son dakikasında yediği gol kurtarmıştı şansa. Ama cidden uğraşılacak şey değil, uzun süredir oynamadım.
50 liradan 970 mi ne almıştım bir kez, 20 orana yakın. Chelsea'nin ilk yarının son dakikasında yediği gol kurtarmıştı şansa. Ama cidden uğraşılacak şey değil, uzun süredir oynamadım.