Şimdiye kadar PES 2013, Manhunt, Max Payne, GTA Vice City ve GTA San Andreas gibi oyunları denedim.
Şimdi aradığım tek bir şey var: TV+ cihazımda sorunsuz şekilde oynayabileceğim oyunlar. Bu cihazda deneyip memnun kaldığınız oyunlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Amlogic S905x4 cipset vardi onda yanilmiyorsam. GPU'su Mali G31 MP2. Ayni GPU'ya sahip bir box ile Asphalt 8 oynayabiliyordum ancak 2 tik acilmis grafik kalitesiyle. Sonrasinda drop girmeye basliyordu oyuna.
Ugrasirsaniz offline modlu APK olarak Real Racing 3 de kurabilirsiniz. Rahat kaldirmasi lazim.
Amlogic S905x4 cipset vardi onda yanilmiyorsam. GPU'su Mali G31 MP2. Ayni GPU'ya sahip bir box ile Asphalt 8 oynayabiliyordum ancak 2 tik acilmis grafik kalitesiyle. Sonrasinda drop girmeye basliyordu oyuna.
Ugrasirsaniz offline modlu APK olarak Real Racing 3 de kurabilirsiniz. Rahat kaldirmasi lazim.
RR3 kaldırıldı kuramazsınız çünkü oyunun varlık indirmeleri EA sunucularından geliyordu. RR3 Keroxea Edition'a veya Project Resurrection'a bakabilirsiniz internette dolu dolu kaynaklar mevcut, Android, iOS ve Windows cihazlar için farklı portlar var.
Keroxea Edition ve Project Armageddon'da Apple TV ve MacBook'lar için de portlar var.