Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alifer

Uzman
TV+'in aylık aboneliğinde ilk 3 ay 129, sonraki aylarda 229 TL olacak şekilde bir fiyatlandırma gözüküyor da taahhüt hakkında 0 bilgi mi var ben mi göremiyorum, taahhütsüz mü TV+? Taahhütsüzse niye ilk 3 ay şu kadar, sonraki aylarda şu kadar diye bölmüş, o da ilginç. Müşteri temsilcisini aradım, "Sizin gördüğünüz paketi ben göremiyorum, bizim sattığımız taahhütlü" dedi. Var mı TV+ kullanıp bilgilendirebilecek birileri? 2 tane akıllı TV için düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aylık pakette taahhüt bulunmuyor. İlk 3 aya özel indirimli fiyat sonraki aylar devam etmek isterseniz normal fiyatı ödüyorsunuz. TV+ üzerinden üyelik işlemleri ile uğraşmak istemezseniz Google Play aracılığıyla da abone olabilirsiniz.

TV+.webp
Aylık pakette taahhüt bulunmuyor. İlk 3 aya özel indirimli fiyat sonraki aylar devam etmek isterseniz normal fiyatı ödüyorsunuz. TV+ üzerinden üyelik işlemleri ile uğraşmak istemezseniz Google Play aracılığıyla da abone olabilirsiniz.

TV+.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör: