darkkaos91

Uzman
1 adet HDMI 2.1 girişi mevcut diğerleri normal HDMI. 2.1 olan girişi 2 veya 3 adete çıkartabilir miyim? Öyle bir çoklayıcı mevcut mudur?

Evet tam da böyle bir şey arıyorum fakat 2.1 değil sanırım HDMI 2.0

Örnek atabilir misiniz hocam kumandalı nasıl oluyor veya kumandaya neden ihtiyaç duyar ki böyle bir şey hangi cihaz açıksa direk onu algılamaz mı TV.
Bendeki uydunun kapanma gibi bir ozelligi yok ornegin. Ya da minik android TV takili. Bunlar arasinda gecis yapmak icin boyle kumandali bir model sart. Sizin konfigurasyon nasil olacak bilmiyorum tabii ama almisken bir defa alin. Yarin baska bir alet eklersiniz, surekli gidip tusa basmak zorunda kalmayin.

Bana 1080p dahi yetiyor bu yuzden ust model ariyorsaniz sunu kullandim diye ornek atamam ama sunun gibi bir alet TV icin genelde yeterli olur. Tabii TV 4k'da 165 Hz falan destekliyorsa bunun gibi ucuz modeller desteklemez. Bu ancak 4K 60 Hz icin.

Bendeki uydunun kapanma gibi bir ozelligi yok ornegin. Ya da minik Android TV takili. Bunlar arasinda gecis yapmak icin boyle kumandali bir model sart. Sizin konfigurasyon nasıl olacak bilmiyorum tabii ama almisken bir defa alin. Yarin baska bir alet eklersiniz, surekli gidip tusa basmak zorunda kalmayin.

Bana 1080p dahi yetiyor bu yuzden ust model ariyorsaniz sunu kullandim diye ornek atamam ama sunun gibi bir alet TV icin genelde yeterli olur. Tabii TV 4K'da 165 Hz falan destekliyorsa bunun gibi ucuz modeller desteklemez. Bu ancak 4K 60 Hz icin.

4K 144/120/60 Hz destekliyor TV bunun benim TV'ye göre uygun üst seviye olanı hangisi olur acaba.