Merhaba, evimde 75" QLED 4K Q70D televizyon var. Duvara monteli. Ben televizyonuma HDMI kablosu takmak istiyorum ama bir şekil elim televizyonun sağ alt kısmında bulunan port bölgesine girmiyor, az giriyor o da HDMI kablosunu tutarken girmiyor. Televizyonu alttan az kaldırabiliyorum ama kaldırdığım pay da takmama yetmiyor. Televizyonu çıkaramam. HDMI kablomu nasıl takabilirim?

Merhaba, evimde 75" QLED 4K Q70D televizyon var. Duvara monteli. Ben televizyonuma HDMI kablosu takmak istiyorum ama bir şekil elim televizyonun sağ alt kısmında bulunan port bölgesine girmiyor, az giriyor o da HDMI kablosunu tutarken girmiyor. Televizyonu alttan az kaldırabiliyorum ama kaldırdığım pay da takmama yetmiyor. Televizyonu çıkaramam. HDMI kablomu nasıl takabilirim?
HDMI kablosunu takarken duvar mı engel oluyor?

Evet, mesafe o kadar dar ki elimi zor sokuyorum. HDMI kablosunu takarken ne portu adamakıllı görebiliyorum, ne elimi sokabiliyorum. Aşırı dar.

Şuna bir bakın derim. İnce profilli kablo belki girer. 4K 120Hz destekliyor. 2.0b kablolar TV ile uyumlu çalışır ama 4K 60Hz sunar.

@Toby Fox Kablolar konusunda meraklıdır daha iyilerini sunabilir.