TVS Raider 125 motor arıza lambası yanıyor

Colonell

Becerikli
Dün mecbur durumlardan dominarım ile takas yaptım. Bugün de motoru aldım biraz gezdim. Eve girmeden ara vermek için sağa çektim. Motoru çalıştırdığımda motor arıza lambası ile karşılaştım. Motorun gidişinde, duruşunda, yağında bir sıkıntı yok.

Bu arıza lambası neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Motor çalışırken mi yanıyor yoksa elektriği verdiğinde mi? Benim de yağ lambam yanıyor ama çalıştırınca kapanıyor. Ayrıca bazen motor sensöründe hata olabiliyor o modellerde bir şey olmasa da yanıyor.

Bakımı siz yaptırdıysanız yapılan yere götürmeniz iyi olur belki işlem sırasında yapılan bir hata olabilir veya bakım sayacı varsa.
Sıfırlamayınca bazı araçlarda motor lambası yanabiliyor.
Bakım lambası farklı anahtar simgesi çıkar tvs lerde.

Dün mecbur durumlardan dominarım ile takas yaptım. Bugün de motoru aldım biraz gezdim. Eve girmeden ara vermek için sağa çektim. Motoru çalıştırdığımda motor arıza lambası ile karşılaştım. Motorun gidişinde, duruşunda, yağında bir sıkıntı yok.

Bu arıza lambası neden kaynaklı olabilir?
Öncelikle geçmiş olsun raiderlerin arıza ışıklarına bayiler bile uğraşmıyor en ufak bir sapmadan direk ışık yakıyorlar. Lambda, vites, ayaklık, rölanti sensörü hepsinden yakmış olabilir söndürüldüğünde başka ya da aynı durumdan yanma olasılığı yüksek motorun sesi düzgünse ışığı çok umursamayın.

Bakım lambası farklı anahtar simgesi çıkar TVSlerde.

Öncelikle geçmiş olsun raiderlerin arıza ışıklarına bayiler bile uğraşmıyor en ufak bir sapmadan direk ışık yakıyorlar. Lambda, vites, ayaklık, rölanti sensörü hepsinden yakmış olabilir söndürüldüğünde başka ya da aynı durumdan yanma olasılığı yüksek motorun sesi düzgünse ışığı çok umursamayın.

Motorun her şeyi düzgün çalışıyordu. Benzin atınca motor arıza lambası söndü.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt