Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eve gittiğim zaman önce sizin sohbetinizdeki talimatlara bakarım hocam. Olmadı Recep hocanın gösterdiği rehbere bakarım. Ona göre çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.
ChatGPT'ye bir script yazdırıp sorunumu çözdüm.
Çözüm için öncelikle X Developer Portal üzerinden bir proje oluşturup projeden
-API KEY,
-API SECRET KEY,
-ACCESS TOKEN ve
-ACCESS TOKEN SECRET anahtarlarını aldım.
Ardından X'ten verilerimi talep ettim. Verileri 24 saat içerisinde indirebilirsiniz.
Verilerimi ZIP dosyasında indirdim. Ardından dosyası klasöre çıkartıp içindeki data klasörüne girip oradan da tweets.js dosyasını aldım.
Masaüstünde boş bir klasör açıp içine tweets.js dosyasını atıp, main.py adında da bir Python dosyası oluşturdum. Visual Studio Code ile dosyayı açıp içine bana ChatGPT'nin verdiği kodu yapıştırdım.
Twitter API bilgileri kısmında X Developer Portal'dan aldığım API anahtarlarını buraya yapıştırıp kodu çalıştırdım. Böylelikle hesabımdaki tüm tweetleri sildi.
-API KEY,
-API SECRET KEY,
-ACCESS TOKEN ve
Ardından X'ten verilerimi talep ettim. Verileri 24 saat içerisinde indirebilirsiniz.
Verilerimi ZIP dosyasında indirdim. Ardından dosyası klasöre çıkartıp içindeki data klasörüne girip oradan da tweets.js dosyasını aldım.
Masaüstünde boş bir klasör açıp içine tweets.js dosyasını atıp, main.py adında da bir Python dosyası oluşturdum. Visual Studio Code ile dosyayı açıp içine bana ChatGPT'nin verdiği kodu yapıştırdım.
Python:
from requests_oauthlib import OAuth1
import json
import time
# Twitter API bilgileri
API_KEY = "BURAYA_API_KEY"
API_SECRET = "BURAYA_API_SECRET"
ACCESS_TOKEN = "BURAYA_ACCESS_TOKEN"
ACCESS_SECRET = "BURAYA_ACCESS_SECRET"
auth = OAuth1(API_KEY, API_SECRET, ACCESS_TOKEN, ACCESS_SECRET)
TWEET_FILE = "tweets.js"
def load_tweet_ids():
with open(TWEET_FILE, "r", encoding="utf-8") as f:
content = f.read().strip()
prefix = "window.YTD.tweets.part0 ="
if content.startswith(prefix):
content = content[len(prefix):].strip()
tweets = json.loads(content)
tweet_ids = [tweet["tweet"]["id"] for tweet in tweets]
return tweet_ids
def delete_tweet(tweet_id):
url = f"https://api.twitter.com/1.1/statuses/destroy/{tweet_id}.json"
response = requests.post(url, auth=auth)
if response.status_code == 200:
print(f"Silindi: {tweet_id}")
else:
print(f"Hata ({response.status_code}): {tweet_id} - {response.text}")
def main():
tweet_ids = load_tweet_ids()
print(f"{len(tweet_ids)} tweet bulundu. Silme işlemi başlıyor...")
for tweet_id in tweet_ids:
delete_tweet(tweet_id)
time.sleep(1)
if __name__ == "__main__":
main()
Twitter API bilgileri kısmında X Developer Portal'dan aldığım API anahtarlarını buraya yapıştırıp kodu çalıştırdım. Böylelikle hesabımdaki tüm tweetleri sildi.
Tempermonkey'de böyle bir script var işe yarıyor mu denemedim.
Ben bunu kullandım ve yaklaşık 20.000 Tweet sildim, geçmişe bir sünger çektim
Twitter'ı kullanmaya başladıktan beri attığınız bütün Tweet'leri silmek isterseniz bunun kolay ama ücretli bir yöntemi mevcut: TweetDelete.
Öncelikle en temiz yöntem Twitter'dan verinizi talep etmek. Bu sayede attığınız bütün Tweet'ler bir JS dosyasında size veriliyor ve bunu TweetDelete'e yükleyerek kolayca silme işlemini başlatabiliyorsunuz.
Adım adım Twitter verilerimizi talep edelim:
Öncelikle en temiz yöntem Twitter'dan verinizi talep etmek. Bu sayede attığınız bütün Tweet'ler bir JS dosyasında size veriliyor ve bunu TweetDelete'e yükleyerek kolayca silme işlemini başlatabiliyorsunuz.
- Twitter Ayarlar kısmına girin.
- Burada Hesabın altından Verilerinin bir arşivini indir seçeneğini seçin:
Merhaba Recep Baltaş,
Twitter arşivin, masaüstü tarayıcısı ile...
- Recep Baltaş
- tweetdelete twitter
- Forum: Web Servisleri
eusea
Becerikli
Bu tarz direkt hesabınızda işlem yapabilen eklentiler/uygulamalar bana hiç bir zaman güvenli gelmemiştir dikkatli olmakta fayda var.Ben bunu kullandım ve yaklaşık 20.000 Tweet sildim, geçmişe bir sünger çektim
Twitter'ı kullanmaya başladıktan beri attığınız bütün Tweet'leri silmek isterseniz bunun kolay ama ücretli bir yöntemi mevcut: TweetDelete.
Merhaba Recep Baltaş,
- Recep Baltaş
- tweetdelete twitter
MNakruf
Yetkin
Hocam çok güzel bir kaynak teşekkür ederim. Peki bu site de ücretsiz plan var mı? Benim sadece RT'lerle birlikte 2.100 adet gönderim var. Ücret ödemeden kullanabilmek mümkün müdür?Ben bunu kullandım ve yaklaşık 20.000 Tweet sildim, geçmişe bir sünger çektim
Merhaba Recep Baltaş,
- Recep Baltaş
- tweetdelete twitter
Yani olay zaten silmek olduğu için... İşiniz bitince kaldırın.Bu tarz direkt hesabınızda işlem yapabilen eklentiler/uygulamalar bana hiç bir zaman güvenli gelmemiştir dikkatli olmakta fayda var.
Gördüğüm kadarıyla yok.Hocam çok güzel bir kaynak teşekkür ederim. Peki bu site de ücretsiz plan var mı? Benim sadece RT'lerle birlikte 2.100 adet gönderim var. Ücret ödemeden kullanabilmek mümkün müdür?
eusea
Becerikli
ChatGPT ile biraz konuşarak ücretsiz bir alternatif yaptırabilirsiniz.Hocam çok güzel bir kaynak teşekkür ederim. Peki bu site de ücretsiz plan var mı? Benim sadece RT'lerle birlikte 2.100 adet gönderim var. Ücret ödemeden kullanabilmek mümkün müdür?
MNakruf
Yetkin
Eve gittiğim zaman önce sizin sohbetinizdeki talimatlara bakarım hocam. Olmadı Recep hocanın gösterdiği rehbere bakarım. Ona göre çözüm olarak işaretlerim. Teşekkür ederim.
ChatGPT'ye bir script yazdırıp sorunumu çözdüm.
-API KEY,
-API SECRET KEY,
-ACCESS TOKEN ve
-API KEY,
-API SECRET KEY,
-ACCESS TOKEN ve
Python:
from requests_oauthlib import OAuth1
import json
import time
# Twitter API bilgileri
API_KEY = "BURAYA_API_KEY"
API_SECRET = "BURAYA_API_SECRET"
ACCESS_TOKEN = "BURAYA_ACCESS_TOKEN"
ACCESS_SECRET = "BURAYA_ACCESS_SECRET"
auth = OAuth1(API_KEY, API_SECRET, ACCESS_TOKEN, ACCESS_SECRET)
TWEET_FILE = "tweets.js"
def load_tweet_ids():
with open(TWEET_FILE, "r", encoding="utf-8") as f:
content = f.read().strip()
prefix = "window.YTD.tweets.part0 ="
if content.startswith(prefix):
content = content[len(prefix):].strip()
tweets = json.loads(content)
tweet_ids = [tweet["tweet"]["id"] for tweet in tweets]
return tweet_ids
def delete_tweet(tweet_id):
url = f"https://api.twitter.com/1.1/statuses/destroy/{tweet_id}.json"
response = requests.post(url, auth=auth)
if response.status_code == 200:
print(f"Silindi: {tweet_id}")
else:
print(f"Hata ({response.status_code}): {tweet_id} - {response.text}")
def main():
tweet_ids = load_tweet_ids()
print(f"{len(tweet_ids)} tweet bulundu. Silme işlemi başlıyor...")
for tweet_id in tweet_ids:
delete_tweet(tweet_id)
time.sleep(1)
if __name__ == "__main__":
main()
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-