TwinMOS TMD516GB6000URGB36 RAM alınır mı?

Bütçe
4.000-5.000 TL
2x16 kit bulursanız daha iyi olur, muhtemelen aynı çip ile gelecek 2 tane bundan alınabilir.

Son düzenleme:
İki adet sipariş edeceğim bundan o zaman.
6000 CL30 harici RAM almayın, 2x16 olursa daha iyi olur, tek 16 tercih edilmiyor, hem Single Channel olacak, bir de çoğu oyun için sınırda sayılır artık, 2x16 şart oldu diyebiliriz. 6000 CL36 Samsung ona bulaşmamalısın. 6000 üzeri herhangi bir frekans da almamalısın, 6000 üzeri tercih edeceğin herhangi bir RAM her açıdan zarar olacak, hem fiyat avantajı yok, hem de 2:1 mod atacak EXPO açmamış performansı alacaksın. Ev kullanıcısı 6000 CL30 almak zorunda 2x16, sweet spot denmesinin sebebi o.

İki adet sipariş edeceğim bundan o zaman.
Sinerji 2x16 aldığında bile ayrı gönderiyor diye biliyorum Patriot'u, kit olması önemli değil şu anda. Patriot'lar kesinlikle Hynix çip kullanıyor, BIOS güncelledikten sonra EXPO açarsan hiçbir problem ile karşılaşmazsın. 2 tane ayrı ayrı al, 4000 TL gibi bir fiyata geliyor.

A2-B2 slotlarına takacaksın sinyal bütünlüğü için, soldan 2. ve 4. slotlar tercih ediliyor kartlarda, ona da dikkat et, 1-3'e takarsan boot etmez yüksek ihtimalle.

Son düzenleme:

Anakart olarak B650M-R alacağım 2 slot var diye biliyorum

Anakart olarak B650M-R alacağım 2 slot var diye biliyorum
Patriot ayrı ayrı sipariş et, totalde 2x16 olsun, kit olması gerekli değil, içindeki çip önemli, onun da Hynix olduğu kesin. 6000 CL30 Samsung ya da Micron üretemiyor çünkü. EXPO açmadan önce BIOS update yapmanız gerekiyor bir de, sonrasında EXPO açarsan sorun olmayacaktır.

Tamamdır. Teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…