Bizim @SunseTTime ile kaderimiz ortak, ne diyorsun bu işe :D

Bu 2x32 diye P-Die çıkmasın yine Samsung gibi, Twinmos hiçbir QVL'de yok Patriot'tan da beter @LH44 GoodRam direkt üvey evlattı, bu ikisi direkt piyasadan silinmiş, evlatlık bile almamış hiçbir marka :D
Yani önceden olsa ben de EXPO yeter derdim ancak artık işi bilen biriyle ince ram ayarı yapıp yüksek performans alma şansın varsa direkt buna uyumlu ram alınmasından yanayım. :D

Bizim @SunseTTime ile kaderimiz ortak, ne diyorsun bu işe :D

Bu 2x32 diye p-die çıkmasın yine Samsung gibi, twinmos hiçbir QVL'de yok Patriot'tan da beter @LH44 Goodram direkt üvey evlattı, bu ikisi direkt piyasadan silinmiş, evlatlık bile almamış hiçbir marka :D

RAM'i bir umut erteliyorum hala, bütçe bu saatten sonra umurumda değil gibi. 😀

İşlemci ve soğutucuyu da aldıktan sonra derin bir incelemeye girişiceğim(Z). 😁

Akşam eve gidince anakart, SSD, kasa, PSU 4'lüsünü birleştirmeye çalışacağım, üşenmezsem.
@Ayhan Dönmez, yalnız size bir sorum var Carbon'da, ASUS board'larda olduğu gibi PSU açık konumda iken bir RGB vs. yanıyor muydu? Araştırdım ama bulamadım.

RAM'i bir umut erteliyorum hala, bütçe bu saatten sonra umurumda değil gibi. 😀

İşlemci ve soğutucuyu da aldıktan sonra derin bir incelemeye girişiceğim(Z). 😁

Akşam eve gidince anakart, SSD, kasa, PSU 4'lüsünü birleştirmeye çalışacağım, üşenmezsem.
@Ayhan Dönmez, yalnız size bir sorum var Carbon'da, ASUS board'larda olduğu gibi PSU açık konumda iken bir RGB vs. yanıyor muydu? Araştırdım ama bulamadım.

ErP Ready ayarını acman gerekiyor sanırım, bakarsın ona. ASUS'ta da Aura only vesaire secmen gerekiyordu ayarlanıyor onlar BIOS'tan.

ErP Ready ayarını acman gerekiyor sanırım, bakarsın ona. ASUS'ta da Aura only vesaire secmen gerekiyordu ayarlanıyor onlar BIOS'tan.

Eğer doğrudan böyle geliyorsa derin bir "Ohh!" çekicem.

Eğer tam tersi ise işlemci, RAM ve soğutucuya kadar bekliyecek sistem.

Dikkat etmedim böyle gelip gelmediğine, ama Carbon RGB'si için bu ayar direkt ana menüde var zaten, oradan ayarlanıyor. @LH44

Benim RAM RGB yanmadığına göre direkt auto'su böyle geliyordur @LH44 Anakart RGB için ayreten ayarlaman lazım Hero'da öyleydi. Carbon'da da ErP direkt ana menüde.

1762353919554.webp

@LH44 Pişman mısın almadığına.

Son düzenleme: