Twitch, Milli Piyango Tarafından Yasaklandı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Operator
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 132
  • Görüntüleme Görüntüleme 6B
  • Etiketler Etiketler
    twitch

Birader bunların şeriatınada araplarınada başlarım defolsunlar gitsinler arabistana bu ülke şeriata asla dönmeyecek.

İfadeler: 995
Aynı fikirde değilim, devlet güçlü olmalı ve sözünü geçirebilmeli.

Sözünü showunu platform kapatarak değil ekonomiyi düzelterek kadın katillerini vahşileri ceza evine tıkarak önce güçlü olsun sonra sözünü geçirsin insanların eğlendiği platformu kafalarına göre kapatamazlar bu devlet olsa dahi tamamen saçmalık.

Bunların marifetleri yüzünden bizim eğlencemiz kaçıyor :/

Sevmediğim ve kullanmadığım platform olduğu için beni bağlamayan bir olay.
Eğer bana zararı varsa da kapatılsın, boş beleş insanların şaklabanlık yaptığı, ve 15 yaşındaki çocuklardan prim kastığı leş bir yer.

Çok geç bir karar. Kara parası aklandı, binbir türlü ahlaksızlık döndü, kumar da mevcut. Kick'i, Twitch lobisi kumarı bahane ederek banlatırken iyiydi

Yine YouTube platformunun yasaklandığı dönemler gibi ona doğru tekrar adım atıyoruz. Saçma sapan işler bunlar. İnsanların zevkine, özgürlüğünü ve iradesine karışıyorlar. Bu değerli forumu dahi kapatırlarsa şaşırmam, halk susmaya devam ederse bunlar yine üste çıkmaya devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…