Daha giremeyecek siteler olacak. VPN'yi bile kullanamayacak hale geleceğiz yavaş yavaş. Çünkü hükümet sağ olsun ülkemizi arabistan ve İran gibi yapması için çok çalışıyor. Bazı VPN'ler zaten çoktan yasaklandı. Kick yasaklandı. Twitch şimdi yasaklandı. Pastebin ve PayPal zaten çoktan yasaklanmıştı. Hani şeriat gelecekti diye sırıtan arkadaşlara buradan duyurulur. Şeriat işte geldi!

Birader bunların şeriatınada araplarınada başlarım defolsunlar gitsinler arabistana bu ülke şeriata asla dönmeyecek.

Aynı fikirde değilim, devlet güçlü olmalı ve sözünü geçirebilmeli.

Sözünü showunu platform kapatarak değil ekonomiyi düzelterek kadın katillerini vahşileri ceza evine tıkarak önce güçlü olsun sonra sözünü geçirsin insanların eğlendiği platformu kafalarına göre kapatamazlar bu devlet olsa dahi tamamen saçmalık.

Sevmediğim ve kullanmadığım platform olduğu için beni bağlamayan bir olay.
Eğer bana zararı varsa da kapatılsın, boş beleş insanların şaklabanlık yaptığı, ve 15 yaşındaki çocuklardan prim kastığı leş bir yer.

Çok geç bir karar. Kara parası aklandı, binbir türlü ahlaksızlık döndü, kumar da mevcut. Kick'i, Twitch lobisi kumarı bahane ederek banlatırken iyiydi :rofl:

Yine YouTube platformunun yasaklandığı dönemler gibi ona doğru tekrar adım atıyoruz. Saçma sapan işler bunlar. İnsanların zevkine, özgürlüğünü ve iradesine karışıyorlar. Bu değerli forumu dahi kapatırlarsa şaşırmam, halk susmaya devam ederse bunlar yine üste çıkmaya devam edecek.