ShadowSocks'a bir bakmak lazım.YouTube'da kumar videoları var. Yakındır kapatılması aklınızda bulunsun. Herkese bir GoodbyeDPI ve freegate öneriyorum. Yakında Çin'den farkımız kalmayacak yasak konusunda.
![]()
Freegate
Access blocked websites with ease. Freegate is an anti-censorship software for secure and fast Internet access.www.techspot.com
![]()
GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)
GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows) - ValdikSS/GoodbyeDPIgithub.com
Detaylar
Kim cevapladı?Pcman80
Üstün
Antalya'da yaşıyorum! Yaşasın!
Darbe çıkar hocam. Cidden çıkar yani.Hocam artık çok zor zaten susan bir halk var biz sesimizi çıkarsak ne değişir ki? Millet şimdiden bulmuş çözümünü susup oturuyorlar bak VPN ile girip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor millet. Bu kafalar olduğu sürece zor. Steam için de aynısını diyen çok kişi vardı olmaz yapamazlar filan diye ama yaptılar bak millet çözümü Epic Games'de buldu. Gene hükümete bir şey diyen olmadı. PayPal kapattılar gene bir şey diyen olmadı. Fakat en büyük sorun VPN'leri de yasaklıyorlar bakalım o zaman millet bakalım en gibi çözüm bulacak.
Thanos
Üstün
Hocam artık çok zor zaten susan bir halk var biz sesimizi çıkarsak ne değişir ki? Millet şimdiden bulmuş çözümünü susup oturuyorlar bak VPN ile girip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor millet. Bu kafalar olduğu sürece zor. Steam için de aynısını diyen çok kişi vardı olmaz yapamazlar filan diye ama yaptılar bak millet çözümü Epic Games'de buldu. Gene hükümete bir şey diyen olmadı. PayPal kapattılar gene bir şey diyen olmadı. Fakat en büyük sorun VPN'leri de yasaklıyorlar bakalım o zaman millet bakalım en gibi çözüm bulacak.
Reis en sonunda artık çözüm kalmadığı için herkes devlete ayaklanacak sokaklara dökülecek sosyal medya diye kimse ayaklanmaz sanmayın hocam insanlar sosyal medyada stres atiyor para kazanıyor günümüz için çok önemli sosyal medya uygulamaları en sonunda insanlar devlete öfkelerini sokaklarda geze geze pankartlarla kusacaklar.
Rezillik, başka diyecek bir söz yok. Güncel izleme bağlantıları:
Antalya'da yaşıyorum! Yaşasın!
Darbe çıkar hocam. Cidden çıkar yani.
Reis en sonunda artık çözüm kalmadığı için herkes devlete ayaklanacak sokaklara dökülecek sosyal medya diye kimse ayaklanmaz sanmayın hocam insanlar sosyal medyada stres atiyor para kazanıyor günümüz için çok önemli sosyal medya uygulamaları en sonunda insanlar devlete öfkelerini sokaklarda geze geze pankartlarla kusacaklar.
Keşke çıksa hocam keşke. Sizlere çok katılıyorum. Sizler o kadar haklı konuşuyorsunuz ve olması gerekeni konuşuyorsunuz ki. Fakat olmayacak olmaz. Bakın ülke de Suriyeli ve Afgan sapıklar taciz tecavüz yaptı hiçbir şey olmadı. Tam tersi Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat, Beylikdüzü belediye başkanı adayı oldu! ülke bölünecek az kaldı bak onlar da başkan adayı olmaya başladı. Ülkemizi onlar yönetecek neredeyse. Gene kimse sesini çıkarmadı. Ekonomi kötü ülke battı. Gene sesini çıkaran yok. PayPal kapatıldı. Steam dolara geçti. Bazı markalar kapandı. Gene sesini çıkaran bir Allah'ın kulu yok. Onu geçtim doğal afetler. Hatay ve ilçelerde olan deprem de Recep tayip Erdoğan denen şahıs kader deyip geçiştirdi. Deprem de kimse ortada yoktu. İhmal fazlasıyla vardı. Kimse gene sesini çıkarmadı. Üstüne gittiler AKP'ye verdiler oyu. Kick kapandı gene ses çıkaran olmadı. Twitch kapandı şimdi gene ses çıkaran kimse yok. Bence kendimizi kandırmayalım halk susmuş duruma alışmış. Çözüm bulduktan sonra daha hiç kimse sesini zaten çıkarmadı. Daha da çıkaran olmaz bu halk böyle susmuş böyle susar.
Yakında VPN'lerde yasaklanacak bakalım o zaman nasıl bir çözüm bulacaksınız. Artık anlayın şunu AKP hükümetine ses çıkarmadıkça her şeyiniz elinizden alınacak. Siz gene çözüm aramaya devam.Ufak bir DNS yardımıyla bile çoğu siteye girebiliyoruz artık. Bu devirde herhangi bir siteyi yasaklamanın bir anlamı yok.
https://shiftdelete.net/btk-vpn-engelledi BTK buradan selam. VPN'leri yasaklayın bence millet çözüm bulduğu her şeyde susup hayatına devam ediyor. VPN'ler de yasaklanınca bakalım millet ne yapacak onu çok merak ediyorum. Gerçi yasaklanan VPN'ler karşısında halen susmaya devam ediyorlar.
Son düzenleme:
Pcman80
Üstün
Hocam ben çok ciddiyim artık, Suriye'ye mülteci olarak gideceğim.Keşke çıksa hocam keşke. Sizlere çok katılıyorum. Sizler o kadar haklı konuşuyorsunuz ve olması gerekeni konuşuyorsunuz ki. Fakat olmayacak olmaz. Bakın ülke de Suriyeli ve Afgan sapıklar taciz tecavüz yaptı hiçbir şey olmadı. Tam tersi Afganistan dernekleri başkanı Ezatullah Sadat, Beylikdüzü belediye başkanı adayı oldu! ülke bölünecek az kaldı bak onlar da başkan adayı olmaya başladı. Ülkemizi onlar yönetecek neredeyse. Gene kimse sesini çıkarmadı. Ekonomi kötü ülke battı. Gene sesini çıkaran yok. PayPal kapatıldı. Steam dolara geçti. Bazı markalar kapandı. Gene sesini çıkaran bir Allah'ın kulu yok. Onu geçtim doğal afetler. Hatay ve ilçelerde olan deprem de Recep tayip Erdoğan denen şahıs kader deyip geçiştirdi. Deprem de kimse ortada yoktu. İhmal fazlasıyla vardı. Kimse gene sesini çıkarmadı. Üstüne gittiler AKP'ye verdiler oyu. Kick kapandı gene ses çıkaran olmadı. Twitch kapandı şimdi gene ses çıkaran kimse yok. Bence kendimizi kandırmayalım halk susmuş duruma alışmış. Çözüm bulduktan sonra daha hiç kimse sesini zaten çıkarmadı. Daha da çıkaran olmaz bu halk böyle susmuş böyle susar.
Yakında VPN'lerde yasaklanacak bakalım o zaman nasıl bir çözüm bulacaksınız. Artık anlayın şunu AKP hükümetine ses çıkarmadıkça her şeyiniz elinizden alınacak. Siz gene çözüm aramaya devam.
https://shiftdelete.net/btk-vpn-engelledi BTK buradan selam. VPN'leri yasaklayın bence millet çözüm bulduğu her şeyde susup hayatına devam ediyor. VPN'ler de yasaklanınca bakalım millet ne yapacak onu çok merak ediyorum. Gerçi yasaklanan VPN'ler karşısında halen susmaya devam ediyorlar.
En mantıklısı bu sanırım artık. BTK VPN'leri de yasaklamak için çalışmalar yapıyor ve birkaçını yasakladı. Birçoğu yasaklansın bakalım o zaman gene susup oturacak mı bu halk.Hocam ben çok ciddiyim artık, Suriye'ye mülteci olarak gideceğim.
Pcman80
Üstün
Hocam bu gidişle tek marka çıkartacaklar bir tek o olacak. Tek uygulama, tek işlem, tek site, eğer yurtdışı olacak şekilde kaçak getirirsen iyi.En mantıklısı bu sanırım artık. BTK VPN'leri de yasaklamak için çalışmalar yapıyor ve birkaçını yasakladı. Birçoğu yasaklansın bakalım o zaman gene susup oturacak mı bu halk.
Pcman80
Üstün
Hocam burasını bile yasaklarlar, sırf Recep Baltaş kurdu diye. Tek forum SDN olur artık.Onlyfans yasaklanınca alkışlayan bir topluma sosyal medya fazla. AKP umarım hepsini yasaklar, Sirkiye halkı için bu platformlar fazla lüks.