Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Eki Görüntüle 21599
Kick'den sonra Twitch'de yasaklanan yayın siteleri platformuna katılıyor, hadi hayırlısı![]()
Önce kick sonra Twitch sirada ne var? Yasaklama gerekçeleri ne?
Bugüne kadar zor bile dayandı, filmlerde en son her olayın bitişinde mekana gelen federallere benzemiş bu 
Muhtemelen yine kumar yayınlarından hocam.Önce kick sonra Twitch sirada ne var? Yasaklama gerekçeleri ne?
Millî Piyango İdaresi dediğine göre "kumar".Önce kick sonra Twitch sirada ne var? Yasaklama gerekçeleri ne?
Physic
Üstün
O zaman instagram da gidici. Her videoda bet reklamı dolaşıyor. Twitch açılır uzun sürmeden.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
+18 yayınların da gelmesi ile bir yasak gelmesi daha çok muhtemel hâl almıştı, oldu da.
Bende şimdi bağlantı sıfırlandı hatası aldım.
Kalıcı mı yoksa geçici mı?
Operatörlere tebliğ gitti, sırayla hepsinde erişim kesilecek.
Vazgeçmezlerse kalıcı olur.+18 yayınların da gelmesi ile bir yasak gelmesi daha çok muhtemel hâl almıştı, oldu da.
- Makaleler
- 3
Olması gereken. O kadar kara para aklandı, en son hala aklanıyordu. Milletin enayisi ben miyim vergi veriyorum? Şerefsizler bir de çıkıp pişkin pişkin 'hesabıma gelen binlerce dolardan haberim yoktu eheheheh' diye açıklama yapıyorlar. Sen kimsin? Twitch bunların topunu kalıcı olarak platformdan uzaklaştırmadığı sürece kesinlikle yasağın kalkmaması hatta daha da şiddetlenmesi taraftarıyım. Bu yayıncılar hangi platforma giderse oraya yaptırımlar uygulanmalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347