Bir sorun varsa sorunu çözmek yok, direkt yasak. Halkı bilgilendirmeye de gerek duymuyorlar. Avrupa Birliği dışındaki ülkelerin çoğuna acıyorum artık. Minnacık ülke sınırlarına kısılıyorlar, en ufak yere gitmek için bile vizeye ihtiyaçları var ve ülkelerini düzeltmeleri çok zor. Çoğunluğu kendilerinden kaynaklanıyor ama maalesef elinden bir şey gelmeyen ve çok iyi olan insanlar da var.

Kick açıldı, şimdi Twitch düşünsün. Artık kumar yayınlarını görmeyeceğiz. Kumar yayıncıları ağlayabilirler. :cool:

Twitch'in de yakın zamanda açılacağını düşünüyorum.
Açılması için ilk önce bir temsilcinin olması lazım, Kick'in en başından beri vardı ama Amazon Twitch için hiçbir zaman temsilci atamadı. Temsilci atadı diğelim BTK'ya gitmesi gerekir, BTK'nında bazı istekleri olacak tabii, bunların en başında kumar yayınlarının Türkiye'ye gösterilmemesi olacak ve bu Türkiye'ye kumar yayını yapanlar için hiç iyi olmayacak. Her türlü açılsa da açılmasada Win-Win. Ben bu tür yayınları görmekten bıkmıştım insanlarada bu eklentiyi öneriyordum: GitHub - kwaschny/unwanted-twitch: Hide unwanted streams, games, categories and channels on: twitch.tv artık gerek kalmaz.
Ayrıca yayıncılar için iyi bir platform değil. Kick her türlü daha iyidir şu an yayın yapmak için çünkü güzel paralar teklif ediliyor, ama bu sadece Türkiye özelinde.

@NqrkOz Twitch açılır, böyle bir pazarı boş bırakmazlar.
Amazon istesede istemesede sonuçlarına katlanmak zorunda yoksa Kick tek el olur. İki tarafın rekabeti ülkemizde yayıncılar içinde iyi olacak izleyici içinde. Çok uzun yıllardır Twitch hakimiyet kurmuştu, böyle olunca artık Türkiye umursanmadı ve bir karşılık verildi. Ben çok memnunum bu Kick'in çıkmasından ve Twitch'le rekabet edecek seviyeye gelmesinden.

Amazon istesede istemesede sonuçlarına katlanmak zorunda yoksa Kick tek el olur. İki tarafın rekabeti ülkemizde yayıncılar içinde iyi olacak izleyici içinde. Çok uzun yıllardır Twitch hakimiyet kurmuştu, böyle olunca artık Türkiye umursanmadı ve bir karşılık verildi. Ben çok memnunum bu Kick'in çıkmasından ve Twitch'le rekabet edecek seviyeye gelmesinden.
Amazon Prime sayesinde bedavaya abone olup bir sürü oyun içi öğe ve her ay birkaç oyuna sahip olduğum için mutluydum. İzlediğim yayıncılardan biri arada sırada Kick’te de yayın açıyor mesela. Bu durum beni biraz korkutmuştu.