Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Twitter, kullanıcıların tweet olarak bilinen kısa gönderiler yayınladığı ücretsiz bir sosyal ağ sitesidir. Bu tweetler metin, video, fotoğraf veya bağlantı içerebilir. Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra ismi X olarak güncellenmiştir.
Twitter, kullanıcıların tweet olarak bilinen kısa gönderiler yayınladığı ücretsiz bir sosyal ağ sitesidir. Bu tweetler metin, video, fotoğraf veya bağlantı içerebilir. Twitter, Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra ismi X olarak güncellenmiştir.

Çözüm

Abi biliyorum sadece “X“ yazmamışsın onu belirtmek istemiştim, ama yine bilgilendirme için teşekkürler.

Boş bir uygulamadır. Özellikle futbol ve siyasi tayfadan uzak dur psikolojik olarak kötü etkileneceğin ve özgürlüğünü kısıtlayacak cezalar ile bulabilirsin kendini.

Son düzenleme:
Bence Twitter yani yeni ismiyle X fikirlerini belirtmeyi seven insanların toplandığı ama sadece adı demokratik olan ülkelerde veya global kültüre sahip insanların kabul görmediği toplumlarda insanların fikirlerini yazmaya çekindiği bir platform olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
İnsanların birbirine hiç tahammülünün olmadığı dönemde tüm söylemlerinizi milyonlarca kişiye ulaştırabildiğiniz ve başa bela açmakta çok başarılı birkaç sosyal medya platformundan biri. :)

O kadar uzağım ki yeni adının X olduğunu bile unutuyorum. :D