Eki Görüntüle 68431
Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam?
Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam?
Eki Görüntüle 68431
Çözüm attım hocam da konuyu okuyacaklar olursa belirtmek istiyorum, eğer komudu yazınca çalışmazsa büyük küçük harfe dikkat edin. Örneğin bende "system" yazınca olmuyor ancak "SYSTEM" yazınca oluyor.
@MasterRei hocam bootloop yaşıyorum da silindiğini doğrulamak için sorayım dedim, çıktı böyle olmalı değil mi?
Çözüm attım hocam da konuyu okuyacaklar olursa belirtmek istiyorum, eğer komudu yazınca çalışmazsa büyük küçük harfe dikkat edin. Örneğin bende "System" yazınca olmuyor ancak "System" yazınca oluyor.
@MasterRei hocam bootloop yaşıyorum da silindiğini doğrulamak için sorayım dedim, çıktı böyle olmalı değil mi? Eki Görüntüle 68437