Selamlar, telefonum S7 Edge. Dokunmatikte bazı kısımlar çalışmadığından wipe'layamıyorum systemi. Terminal üzerinden nasıl yapabilirim? @Heribert Yavuz @MasterRei
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eger cikarsa yukarida verdigim butun komutlarda /dev/block/by-name olanlari /dev/block/bootdevice/by-name/ olarak ayarlarsin.
Boot bölümü RAW bolumdur formatlama hocam.
Eki Görüntüle 68431
Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam?
Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam?
Eger cikarsa yukarida verdigim butun komutlarda /dev/block/by-name olanlari /dev/block/bootdevice/by-name/ olarak ayarlarsin.
Eki Görüntüle 68431
Tamamdır hocam çok teşekkürler
Çözüm attım hocam da konuyu okuyacaklar olursa belirtmek istiyorum, eğer komudu yazınca çalışmazsa büyük küçük harfe dikkat edin. Örneğin bende "system" yazınca olmuyor ancak "SYSTEM" yazınca oluyor.
@MasterRei hocam bootloop yaşıyorum da silindiğini doğrulamak için sorayım dedim, çıktı böyle olmalı değil mi?
Son düzenleme:
Tamamdır hocam çok teşekkürler
Çözüm attım hocam da konuyu okuyacaklar olursa belirtmek istiyorum, eğer komudu yazınca çalışmazsa büyük küçük harfe dikkat edin. Örneğin bende "System" yazınca olmuyor ancak "System" yazınca oluyor.
@MasterRei hocam bootloop yaşıyorum da silindiğini doğrulamak için sorayım dedim, çıktı böyle olmalı değil mi? Eki Görüntüle 68437
Evet sorun yok.
Tamamdır hocam sağolun, sorun ROM kaynaklıymış.