Bütçe
1500-4000

26846

Çalışkan
Kulak içi kulaklık alacağım ama karar veremedim.
Müzik dinlemek için kulak üstü kulaklığım var da dışarıda kullanamıyorum uzun süre kullanınca da çok fazla ağırmış gibi geliyor o yüzden telefon, tabletle kullanabileceğim cihazlar arası geçiş yapabilen medya tüketmek için kullanacağım bir kulaklık istiyorum.
Type-C kablolu IEM mi yoksa Samsung Buds 3 3FE mi tercih ederdiniz?

Gereksiz bir konu oldu zaten 1.5 aydır Buds 3 FE yi bekliyorum onu alacağım.

Bir türlü satışa çıkmayınca takıntı oldu.

Son düzenleme:
Açıkçası bu konu biraz kullanım alanınıza bağlı. Siz özellikle bende genelde FLAC dosyalar üzerinden dinliyorum, Tidal veya Deezer Hi-Fi dolanıyorum, o güçteki müziği dinleyebilecek ve bana bunları tam anlamı ile verebilecek güçte cihazlar var diyorsanız, ben kullanım kolaylığından çok aldığım kaliteye bakarım diyorsanız tabii ki IEM.

Fakat ben biraz daha hayatımda pratiklik arıyorum, bir anda eve gelince telefondan bağlantısını kesip tablete aktarayım, kablo derdim olmasın, kaliteden biraz ödün verip hayatıma pratiklik katayım diyorsanız elbette Buds 3 FE.

Ben asla dışarıda kulaklık kullanamayan birisi olarak tercihimi IEM tarafında kullanırdım. Fakat sizin senaryonuzda farklı cihazlar ve medya tüketimi var, önceliğiniz kaliteli FLAC veya Hi-Fi müzik dinlemek değil. Bu yüzden Buds 3 FE daha mantıklı bir seçenek olacaktır.

Söylediklerinizde çok haklısınız.
Spotify kullanıyorum hiç Hi-Fi kullanmadım kafa üstü kulaklıkta bile çoklu cihaz kullanımı için LDAC kapatıyorum.
cevaplaya basarken öne çıkart dedim utanıyorum şunu yapmaktan.
Hatta çoğunlukla telefonu tableti bırakırım bir iş yaparken ders çalışırken vs akıllı saat ile müzik dinlerim ve saatte kalite de daha düşük oluyor Spotify'ı bile tam potansiyelinde kullanamıyorum telefonda ki gibi kendi EQ ayarımı yapamıyorum. Benim neyime IEM kulaklık.