anthea

Uzman
MacBook Air M4'te ve Realme GT2 Pro Android telefonda kullanmak için Type-C girişli kablolu kulak içi kulaklık arıyorum ama masaüstü bilgisayarımda kaliteli kulak üstü kulaklığım olduğu için çok kaliteli bir şey bakmıyorum.

İstediğim uzun ömürlü olması, iki ay sonra bir tarafın sesinin kısılmaması, sesinin çok çok kötü olmaması, kablosunun oyuncu kulak içi kulaklıkları gibi çok çok uzun olmaması.

Şu kulaklık nasıl mesela sizce?

Ekran Resmi 2025-07-08 16.21.57.webp

MacBook Air M4'te ve Realme GT2 Pro Android telefonda kullanmak için Type-C girişli kablolu kulak içi kulaklık arıyorum ama masaüstü bilgisayarımda kaliteli kulak üstü kulaklığım olduğu için çok kaliteli bir şey bakmıyorum.

İstediğim uzun ömürlü olması, iki ay sonra bir tarafın sesinin kısılmaması, sesinin çok çok kötü olmaması, kablosunun oyuncu kulak içi kulaklıkları gibi çok çok uzun olmaması.

Şu kulaklık nasıl mesela sizce?

Eki Görüntüle 161592
Apple EarPods (USB-C) oldukça iyi bir seçenek gibi görünüyor. İşte değerlendirme açısından bazı noktalar:

• Uyumluluk: MacBook Air M4 ve Realme GT2 Pro ile uyumlu.
  • Kalite: Apple markası, genellikle sağlamlık ve uzun ömürlülük sunar.
  • Ses Kalitesi: Ses kalitesi, temel kullanım için yeterli olabilir; ancak üst düzey müzik dinleyicileri için yeterli gelmeyebilir.
  • Kablo Uzunluğu: Kablonun uzunluğu uygun, oyuncu kulaklıklara göre daha kısa.

Alternatif olarak şu özelliklere sahip kablolu kulaklıklar da düşünebilirsin:

1. Soundcore Life P2: Uygun fiyatlı ve iyi ses kalitesi sunuyor.
2. Xiaomi Redmi Buds 3: Ekonomik ve dayanıklı.
3. JBL C100SI: İyi bir ses deneyimi sağlayan uygun fiyatlı bir seçenek.

Herhangi bir ihtiyacınız olursa ek bilgi de isteyebilirsiniz.