En ucuz Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu özelliklerini incele, 219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu özelliklerini incele, 270,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Laptop(Lenovo V15 serisi bir laptop) ve telefonu şarj etmek için kasım ayından beri bu kabloyu kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısı yok. Fakat Ugreen'in kablolarını da tercih edebilirsiniz.
En ucuz Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu özelliklerini incele, 219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@Tulumba
Aynisinin siyahini kullaniyorum, guzel bir kablo. 2 yil oldu ve orgu degil diye yirtilir demistim ama en ufak bir yirtik yok hala. Fiyati da supermis, alinabilir.
@Tulumba
Aynisinin siyahini kullaniyorum, guzel bir kablo. 2 yil oldu ve orgu degil diye yirtilir demistim ama en ufak bir yirtik yok hala. Fiyati da supermis, alinabilir.