Detaylar
Kim cevapladı?dewberry
Üstün
Kutudan cikan kablo25W Samsung adaptörü için fiyat performans kablo önerebilir misiniz? Bütçe 150-200 duruma göre artabilir.
Samsung'un orijinal kablosunu alabilirsiniz.
USB Tip-C Kablo | EP-DA705BBEGWW | Samsung TR
USB Tip-C Kablo fiyatları ve datayları samsung.com'da! USB Tip-C Kablo siyah rengini satın almak için hemen tıklayın!
Son düzenleme:
- Makaleler
- 7
Ugreen'inkini onerecektim kullaniyorum diye ama fiyati ucmus gitmis. Bu da guzeldir ama.
www.akakce.com
Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu özelliklerini incele, 219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Mcdodo CA-1100 1.2 m Type-C to Type-C Şarj Kablosu özelliklerini incele, 270,57 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Laptop(Lenovo V15 serisi bir laptop) ve telefonu şarj etmek için kasım ayından beri bu kabloyu kullanıyorum. Memnunum bir sıkıntısı yok. Fakat Ugreen'in kablolarını da tercih edebilirsiniz.
Seraphenthia
Yetkin
Hocam adam 150-200 TL demiş siz 650 TL'lik atmışsınızKutudan cikan kablo
Samsung'un orijinal kablosunu alabilirsiniz.
![]()
USB Tip-C Kablo | EP-DA705BBEGWW | Samsung TR
USB Tip-C Kablo fiyatları ve datayları samsung.com'da! USB Tip-C Kablo siyah rengini satın almak için hemen tıklayın!www.samsung.com
Tulumba
Başarılı
https://www.teknostore.com/ugreen-type-c-hizli-sarj-ve-data-kablosu-2-metre-548? Bu nasıldır hocam?Ugreen'inkini onerecektim kullaniyorum diye ama fiyati ucmus gitmis. Bu da guzeldir ama.
![]()
Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Baseus Cafule Series 2 m Type-C to Type-C Hızlı Şarj Kablosu özelliklerini incele, 219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
- Makaleler
- 7
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-