seeraddar

Yetkin
2 gün okul, 3 gün staj olunca pek vakit bulamıyorum. Rutin olarak yaptığım şeylere 1 saatten fazla vakit ayırıyorum. Bunun yanında her gün çalıştığım matematik gibi dersler var. Ekstra olarak fen dersleri var: Kimya, biyoloji, fizik. Dediğim gibi vakit bulamıyorum. Ben 3 günde bir konu anlatımı yapsam, geri kalan günlerde sadece soru çözsem yeterli olur mu? Zaten geometriyi 6 kaynaktan ilerletiyorum. Her gün bol bol soru çözmüş olacağım. Yani günde yarım saatte 30 soru çözerim diye düşünüyorum. Tek tük zorlanıyorum zaten şu ana kadar geometride. 6 ay içinde bütün konu anlatımını da bitirmiş olacağım.

Bu ikinci oha oldu.🤣
Öncelikle Mert Hoca'nın kampından gidiyorum. Eğer anlamadığım bir şey olursa Eyüp Hoca'dan da dinliyorum. Aslında ikisini beraber götürüyorum da diyebilirim. Mert Hoca VDD, ardından Karekök 0, ardından Acilin İlacı, ardından Mert Hoca Soru Bankası, ardından Eyüp B Geometri Video Ders Kitabı. Oradaki kaliteli soruları çözüyorum, gelişiyorum ve birsoruyorum. Elimde geçen yıldan kalma 345 var. Ablamın hiç çözülmemiş, onu çözüyorum. Ardından Bilgi Sarmal. İhtiyaç duyarsam 3D ya da Orijinal'e geçebilirim.

Bu ikinci oha oldu.🤣

Öncelikle mert Hoca'nın kampından gidiyorum. Eğer anlamadığım bir şey olursa Eyüp Hoca'dan da dinliyorum. Aslında ikisini beraber götürüyorum da diyebilirim. Mert hoca vdd, ardından karekök 0, ardından acilin ilacı, ardından mert hoca soru bankası, ardından Eyüp b geometri video ders kitabı. Oradaki kaliteli soruları çözüyorum, gelişiyorum ve birsoruyorum. Elimde geçen yıldan kalma 345 var. Ablamın hiç çözülmemiş, onu çözüyorum. Ardından Bilgi Sarmal. İhtiyaç duyarsam 3D ya da Orijinal'e geçebilirim.

Çok fazla vdd ve giriş seviyesi kitap var. Eyüp b Vdd'yi bölüm sonu olrak tut. Videoyu izle sonra en kolay kaynak sonra vdd soruları sonra Bilgi Sarmal ondan sonra zor bir kaynakta her dersten çok fazla kaynak takip etmeye çalılıyorsun. Bitirebilecek misin?

Çok fazla vdd ve giriş seviyesi kitap var.

Farkındayım Karekök yerine orijinal veya Barış düşünüyorum.

Bir şey bitirdiğim zaman tamamen geri dönüş olmamak üzere bitirmek istiyorum. Bunu da sadece çok fazla test çözerek yapabilirim. Çalışmaya başlamadan önce makaleler okumuştum. Sürekli düzenli tekrar yapan birine göre, belirli bir zaman diliminde sadece çok fazla test çözen biri daha iyi performans gösteriyor. Bu da %30'a karşı %80 gibi. Sürekli test çözen %80 iken, düzenli tekrar yapan %30'da kalıyor. Ve bu test edilen kişiler de dünyanın en iyi üniversitelerindeki insanlar. O yüzden test odaklı gidiyorum, şu ana kadar da beni pişman etmedi. Beni endişelendiren tek nokta çok fazla giriş seviyesi kaynak olması. Karekök yerine Barış ya da Orijinal almayı düşünüyorum. Bitirme konusunds AYT fen dışında korkum yok. Aralıktan sonra AYT fen başlayacağım, yeter umarım.

AYT fen dışında korkum yok. Aralıktan sonra AYT fen başlayacağım, yeter umarım.

En kolayı. Dikkat hatası dışında beleş nettir AYT fen.

Bunu da sadece çok fazla test çözerek yapabilirim. Çalışmaya başlamadan önce makaleler okumuştum. Sürekli düzenli tekrar yapan birine göre, belirli bir zaman diliminde sadece çok fazla test çözen biri daha iyi performans gösteriyor. Bu da %30'a karşı %80 gibi. Sürekli test çözen %80 iken, düzenli tekrar yapan %30'da kalıyor. Ve bu test edilen kişiler de dünyanın en iyi üniversitelerindeki insanlar. O yüzden test odaklı gidiyorum, şu ana kadar da beni pişman etmedi.

Her dersi aynı düşünme. Ayrıca illaki konu tekrarı yapmak zorundayız sınırsız hafızamız yok. Test güzeldir ancak aşırıya kaçmamak lazım.

Farkındayım karekök yerine orijinal veya barış düşünüyorum.

Kesinlikle. Çok fazla giriş seviyesi kaynaklar çözmek olduğun yerde dönmekten başka bir şey değildir.

En kolayı. Dikkat hatası dışında beleş nettir AYT fen.

Her dersi aynı düşünme. Ayrıca illaki konu tekrarı yapmak zorundayız sınırsız hafızamız yok. Test güzeldir ancak aşırıya kaçmamak lazım.

Kesinlikle. Çok fazla giriş seviyesi kaynaklar çözmek olduğun yerde dönmekten başka bir şey değildir.

Hocam, Mert Hoca'nın kampını, yani VDD ve Soru Bankası'nı, ardından 345'i, sonra Bilgi Sarmal'ı, en sona da Orijinal ve Barış'ı koysam olur mu? Şu an düşündüm gerçekten çok fazla temel kaynak var ve çözmeye gerek yok. Çünkü Mert Hoca'dan Eyüp Hoca'yı izledikten sonra İlacı, Karekökü çok rahat bir şekilde çözebiliyorum. Hatta 345'i de çok rahat çözüyorum. Sadece 345'teki ÖSYM tarzındaki soruları çözeceğim, diğer kavrama testlerine bakmayacağım bile. Çünkü çok rahat çözüyorum. Bu şekilde uygun mudur sizce?

Hocam, mert Hoca'nın kampını, yani vdd ve soru bankası'nı, ardından 345'i, sonra Bilgi Sarmal'ı, en sona da orijinal ve barış'ı koysam olur mu? Şu an düşündüm gerçekten çok fazla temel kaynak var ve çözmeye gerek yok. Çünkü mert Hoca'dan Eyüp Hoca'yı izledikten sonra ilacı, karekökü çok rahat bir şekilde çözebiliyorum. Hatta 345'i de çok rahat çözüyorum. Sadece 345'teki ÖSYM tarzındaki soruları çözeceğim, diğer kavrama testlerine bakmayacağım bile. Çünkü çok rahat çözüyorum. Bu şekilde uygun mudur sizce?

Vdd>basit kaynak>orta-zor kaynak>xor kaynak şeklinde git.