Yer
Cintra
Şu anda mat. ve edebiyat dersleri için Rehber Matematik'i ve Rüştü Hoca'nın 0'dan serilerini kullanıyorum. Bu sayede temel atıp orta seviyeye geçmeyi planlıyorum 1 ay içerisinde. Fakat bu dereceyi iyi bir şekilde tamamlamak için bana kaynak ve hoca lazım. Önerileriniz neler?

Ekleme olarak: Aslında burada sorduğum konu şu; misal ben diyelim Rehber Matematik'in 0'dan serisini ve TYT kampını bitirdim sonrasında bana alacağım kaynakları iyi bir şekilde anlatacak ve sonrasında hazımsatabilecek bir hoca lazım.

Şu anda mat. ve edebiyat dersleri için Rehber Matematik'i ve Rüştü Hoca'nın 0'dan serilerini kullanıyorum. Bu sayede temel atıp orta seviyeye geçmeyi planlıyorum 1 ay içerisinde. Fakat bu dereceyi iyi bir şekilde tamamlamak için bana kaynak ve hoca lazım. Önerileriniz neler?

Ekleme olarak: Aslında burada sorduğum konu şu; misal ben diyelim Rehber Matematik'in 0'dan serisini ve TYT kampını bitirdim sonrasında bana alacağım kaynakları iyi bir şekilde anlatacak ve sonrasında hazımsatabilecek bir hoca lazım.
- Matematik Kaynak Önerileri:
- Ders Notları: Özgün İhtiyaçlar (Özellikle geçmiş yıllara ait sorular ve çözüm kılavuzları)
- Konu Anlatım Kitapları:
- "Matematik Mükemmel 10" - Adil Söz
- "YKS Matematik Konu Anlatım" - İbrahim Tanıl
- Yardımcı Kitaplar:
- "Sınav Düşün" matematik denemeleri
- "KPSS ve YKS için Eşit Ağırlık Matematik" - Özgür Teke

- Edebiyat Kaynak Önerileri:
- Konu Anlatım Kitapları:
- "Türk Dünya Edebiyatı" - Halit Refig
- "TYT Edebiyat Soru Bankası" - Düşün Yayınevi
- Edebiyat Soru Kitapları:
- "Edebiyat Bahar Yayınları"

- Hoca Önerileri:
- Online Eğitim Platformları:
- "Eğitim Çözümleri" üzerinden bireysel dersler alabilirsiniz.
- "İnstagram ve Youtube" platformlarında dersler veren hocalar arayın; "Matematik Koçu" ve "Edebiyat Eğitimi" gibi kanallar.
- Yerel Dershaneler:
- Şehrinizdeki tanınmış dershanelerde birebir eğitimi tercih edebilirsiniz.

- Online (Youtube, Udemy vb.):
- Matematik alanında "Rüştü Hoca" ve "Net Akademi", edebiyat için "Sinem Hoca" ve "Edebiyat Eğitimi" gibi eğitim kanallarını deneyebilirsiniz.

- Ekstra İpuçları:
- Web üzerinden resmî forum ve sosyal medya gruplarına katılarak yararlı paylaşımlara ulaşabilir, farklı bakış açıları edinebilirsiniz.

Bu kaynak ve hocaların size yol göstereceğine inanıyorum. Başarılar dilerim!