Yer
Haddonfield, Illinois
9 hafta kaldı. Son hafta sadece genel deneme çözeceğim. O zamana kadar bazen haftada bir bazen 2 tane matematik denemesi çözerim. 10'lu ya da 15'li bir deneme önerir misiniz?

Çözdüklerim:

TYT
Bilgi Sarmal 15'li. (Geçen sene 20 netler bandındayken çözmüştüm. Tekrar çözmek mantıklı olur mu? Hatırladığım kadarıyla soruları güzeldi.)
345 10'lu.
3D 10'lu.
Barış 10'lu. (Canım sıkıldıkça PDF'ten çözüyorum. Türkçesi Allah'a emanet o yüzden çok yoruyor.)

AYT
Bilgi Sarmal 15'li.
345 8'li.
Ek olarak: Mert Hoca TİLT, İlk 17 Soru, Kenan Kara ÇAK Denemelerini çözdüm.

Son 5 denememde; TYT 30-35 bandında, AYT 28-34 bandında geldi.

Hayattan soğutacak bir deneme istemiyorum. Amacım sınava kadar elimin sıcak kalmasını sağlamak, olduğum yerden memnunum.

@Testo Unit 🙂

Son düzenleme:
Hocam, çözeceğin en iyi soru çıkmış sorular olur; gerisi tırt.

Son düzenleyen: Moderatör:
9 hafta kaldı. Son hafta sadece genel deneme çözeceğim. O zamana kadar bazen haftada bir bazen 2 tane matematik denemesi çözerim. 10'lu ya da 15'li bir deneme önerir misiniz?

Çözdüklerim:

TYT
Bilgi Sarmal 15'li. (Geçen sene 20 netler bandındayken çözmüştüm. Tekrar çözmek mantıklı olur mu? Hatırladığım kadarıyla soruları güzeldi.)
345 10'lu.
3D 10'lu.
Barış 10'lu. (Canım sıkıldıkça PDF'ten çözüyorum. Türkçesi Allah'a emanet o yüzden çok yoruyor.)

AYT
Bilgi Sarmal 15'li.
345 8'li.
Ek olarak: Mert Hoca TİLT, İlk 17 Soru, Kenan Kara ÇAK Denemelerini çözdüm.

Son 5 denememde; TYT 30-35 bandında, AYT 28-34 bandında geldi.

Hayattan soğutacak bir deneme istemiyorum. Amacım sınava kadar elimin sıcak kalmasını sağlamak, olduğum yerden memnunum.

@Testo Unit 🙂
TYT için Metin ve Orijinal olabilir.
AYT için de Metin ve Orijinal'in yanında 3D olabilir. Eyüp B.'nin zor sorularını deneme gibi çözebilirsin.

TYT için mert hocanın denemeleri güzel. 4 tanesini çözdüm, yorucu sorular var. 2025 TYT gibi.

AYT için 3D veya Orijinal.