Efe İlhan Yüce 4

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba, şimdiden iyi sosyaller dilerim. Birkaç haftadan beridir YKS 2025 için hazırlanıyorum ve hedefim bilgisayar ya da bilişimle ilgili bir bölüm. Yalnız şuna değinmek istiyorum, kendime uygun fazla video kaynağı bulamadım ve sürekli kaynak olarak kitap alacak bütçem çok fazla el vermiyor ama gerekirse test kitabı alıyorum çok zorunda olduğumda. Sizden şunu istiyorum, özellikle fizik, biyoloji ve kimya başta olmak üzere TYT'nin tarih, Türkçe ve coğrafya ile ilgili video kaynakları arıyorum. Fazla kaynak almama gerek kalmadan bu işi bitirmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için. :)

Merhaba, şimdiden iyi Sosyaller dilerim. Birkaç haftadan beridir YKS 2025 için hazırlanıyorum ve hedefim bilgisayar ya da bilişimle ilgili bir bölüm. Yalnız şuna değinmek istiyorum, kendime uygun fazla video kaynağı bulamadım ve sürekli kaynak olarak kitap alacak bütçem çok fazla el vermiyor ama gerekirse test kitabı alıyorum çok zorunda olduğumda. Sizden şunu istiyorum, özellikle fizik, biyoloji ve kimya başta olmak üzere TYT'nin tarih, Türkçe ve coğrafya ile ilgili video kaynakları arıyorum. Fazla kaynak almama gerek kalmadan bu işi bitirmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden yardımlarınız için. :)

AYT matematik mert hoca/eyüpb. AYT fizik/Tyt Özcan hoca. Kimya AYT organik hariç ferrum organik için görkem hoca. TYT kimya görkem hoca. AYT biyoloji Selin hoca.

Zaten Selin Hoca'nın anlatımları hoşuma gitmişti, baktım ona TYT için bugün. Büyük ihtimalle de ondan devam ederim biyoloji için. Peki TYT coğrafya ve tarih için önerileriniz nedir?