Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Bence önce TYT'yi ardında da AYT'ye asıl. TYT Türkçe için Rüştü Hoca, matematik için Şenol Hocayı öneririm. AYT'de ise Benim Hocam ve Hocalara Geldik bir numaradır benim için.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Bence önce TYT'yi ardında da AYT'ye asıl. TYT Türkçe için Rüştü Hoca, matematik için Şenol Hocayı öneririm. AYT'de ise Benim hocam ve Hocalara Geldik bir numaradır benim için.
Aslında matematik için Eyüp B. Hocamızı çok önerirler.
Bu arada hocam bende yeni başladım ve temelim yok, rehber öğretmenlerimle görüştüğümde istediğim bölümün AYT'den almasına rağmen önce bu söne TYT'yi tamamen bitir çok iyi yap temelin oluşsun demişlerdi. Bence de temel olmadan iyi olmaz, YouTube'dan videolar ve kaynak kitaplarla pekiştirme iyi oluyor, Dershane ya da okulunuzda hocalarınız özel ders, kurs falan veriyorlarsa iyi destek oluyor.
Haftalık soru sayını takip ve not et hocam, kaynak kitap bende 3D yayınları matematik konu anlatımı var ama biraz ileri seviye, antrenmanlarla matematik öneriyorlardı alabilirsin, param olunca bende alacacağım. Diğer konulara ve forumlara da göz atılabilir daha iyi farklı öneriler veren çıkar.
Başlangıç için 1 ya da 2 gün tatiliniz olsun bence hocam, 10 soru 20 soru demeden soru çözün yine de.
Pazartesi Türkçe dil bilgisi konu anlatımı kitaptan çalışma
Salı Türkçe dil bilgisi ve paragraf soru çözme
Çarşamba, Türkçe paragraf çözme ve sosyal bilimler soru çözme
Perşembe Matematik konu anlatımı, temele giriş.
Cuma Sayısal derslere ağırlık gibi program hazırlayabilirsiniz.
Programı örnek olarak yazdım hocam, böyle yapmayın da kendi iyi olduğunuz konuya, derse göre arttırın yada azaltın dersleri.
Son düzenleme:
SF26
Üstün
Çok eskide kaldı Hocalara Geldik.Bence önce TYT'yi ardında da AYT'ye asıl. TYT Türkçe için Rüştü Hoca, matematik için Şenol Hocayı öneririm. AYT'de ise Benim Hocam ve Hocalara Geldik bir numaradır benim için.
TYT rehberi var forumda, biri bana biri de @Testo Unit kardeşime ait. Onları inceleyin.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-