Makaleler
5
Yer
Winterfell

Hocamız kamp için bu kanalı önerdi. Bu yüzden, bu kanalın kitaplarını da almayı düşünüyorum.
Şimdi hocama da soracağım ama size de danışmak istiyorum:
AYT ve TYT çalışmalarını nasıl programlamalıyım? Önce tamamen birini bitirip sonra diğerine mi geçmeliyim, yoksa bir konuyu TYT’den, bir konuyu AYT’den alarak paralel mi ilerlemeliyim?
Ayrıca yaz tatilinde her iki sınava yönelik konuları bitirip 12. sınıfta daha çok matematiğe yoğunlaşmak istiyorum.
Bu hedefe ulaşabilmek için haftalık nasıl bir çalışma planı oluşturmalıyım? Günlük çalışma saatimi nasıl bölmeliyim? Ne kadarını test çözmeye ayırmalıyım?
Bir de videolu çözüm kitabı ile normal soru bankası arasında ne gibi farklar var?
Aktif olarak çalışan, çalışmış ya da çalışmayı planlayan kişilerin bu konuda tavsiyelerini almak isterim.
@mr.esat sizin tavsiyelerinizi de almak isterim.

Türkçe için bir şey diyemem ama bence illa bir hocanın kitabı ve kanalı olacak diye ilerleyeyim diye düşünme. Bağımsız git, roadmapini çıkar istediğin kanaldan konusunu dinle istediğin kitaptan sorusunu çöz.

Sürelerine çizgi koyma, konuyu anlayana kadar dinle, soruya geç. Bugün şu kadar soru çözdüm, şu kadar saat video izledim falan abuk subuk işler. Amaç öğrenmek ve iyileştirmek, amaç çalışmak değil. Çalışma amacı ile çalışmayın, net arttırma amacı ile çalışın. Alatabilmişimdir diye düşünüyorum.

Yani, durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum vallahi netlere bağlı değişir. 11 nasıl geçti bilmiyorum. Detaylı yorum yapamam.