seeraddar

Yetkin
Matematik, Kimya ve Dil Bilgisi kampında ilerliyorum. Dil Bilgisi kampı 10 güne kadar biter. Matematik ve Kimya’yı her gün bir video şeklinde izleyecek olursam, ortalama 30 gün içerisinde bitiririm. Bazen konularım erken bitiyor, gün içerisinde 5–6 saat boş vaktim oluyor. Bu vakitlerde en azından bir tane TYT Biyoloji videosu izlesem, haftada 2 gün olacak şekilde, bir ay içinde 8 video yapar. 8 video, ortalama bir TYT Biyoloji kampının 3’te 1’ine denk geliyor. Bunu yapmalı mıyım? Kaynak olarak Palme kullanacağım. Ek bir kaynağa ihtiyacım var mı? Zaten haftada 3 gün tekrar yapıyorum; buna Biyoloji’yi de eklerim. Biyoloji tekrarları en fazla 10–15 dakikamı alır.

Yatmadan önce foruma bakmak yerine her gün 15dk biyoloji bakarsan yetiyor bu arada tekrar olarak. Sabah okula giderken metrodada okusan hiçbir şeyden kısmayarak bir branşı halletmiş oluyorsun.

Notları kendiniz mi yapıyordunuz, yoksa bir kitap üzerinden mi önemli yerleri çizerek tutuyordunuz?

Notları kendiniz mi yapıyordunuz, yoksa bir kitap üzerinden mi önemli yerleri çizerek tutuyordunuz?

Kendim. Tüm AYT biyolojiyi yazarak açlıştım önce sonra notunu çıkardım. Ancak biyolojide en önemlisi yanlışları not almaktır. Tesr kitabının yanında defter al birden basşlarayarak sırala. Her yanlışını yaz. "Dokulardaki alyuvarlar klor kayması sebebi ile akciğerlerdekine göre daha şişkindir." gibi.