• Matematik 31
  • Türkçe 35
  • Sosyal 13
  • Fen 11
Toplam 90 net. Türkçede 4 paragraf yanlış, sosyalde 1 yanlış, 6 boş. Fende 3 yanlış; biri fizikten. Küsuratlarla uğraşmadım, dümdüz netleri yazdım. AYT yetişir umarım, fizik bir de. Geometride üçgenler bitti.
Hedefiniz kaç netti? Bir de hangi denemeydi?

• Matematik 31.
  • Türkçe 35.
  • Sosyal 13.
  • Fen 11.
Toplam 90 net. Türkçede 4 paragraf yanlış, sosyalde 1 yanlış, 6 boş. Fende 3 yanlış; biri fizikten. Küsuratlarla uğraşmadım, dümdüz netleri yazdım. AYT yetişir umarım, fizik bir de. Geometride üçgenler bitti.

Süper ilerliyorsun. Eksiklerini zaten bilip kapatıyorsun fazla bir söze gerek yok.😀

Hedefim hiç olmadı.

3D.

Matematik ve Türkçe gayet güzel. Fen ve sosyal de biraz toparlanırsa 100+ olur gibi yakında.

Çoğrafya haritaları ve felsefe kavramlarının çoğu yok, 15 günlük tatilde kapatmak hedefim.
Fen için fizik çözmüyorum. 1-2 aya başlayacağım direkt AYT fiziğe, AYT için gerekli konuları hallettim.

• Matematik 31
  • Türkçe 35
  • Sosyal 13
  • Fen 11
Çok iyi hocam, bende 50 netlerdeyim hedefim 70-75 net umarım hedefime ulaşırım siz de ulaşırsınız.